Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Vybz Kartel bedreigde slachtoffer enkele uren voor zijn dood  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


16.01.2014

Nieuwe feiten in het moordproces tegen dancehall ster Vybz Cartel dat vandaag zijn 33ste dag ingaat. Vybz Cartel (echte naam Adidja Palmer) staat samen met medeverdachten Shawn 'Storm' Campbell, Kahira Jones, Andre St John, en Shane Williams terecht voor de moord op Clive 'Lizard' Williams in 2011.

Aanklagers zeggen dat Williams is doodgeslagen in een huis in Havendale, St. Andrew op 16 augustus 2011. Het stoffelijk overschot hebben de verdachten weggewerkt, en is tot op heden onvindbaar.

Vandaag op dag 33 van het moordproces lieten de aanklagers enkele telefoongesprekken horen die Vybz Kartel voerde met het slachtoffer, enkele uren voor zijn (raadelachtige) verdwijning. In de gesprekken bedreigd Vybz Kartel het slachtoffer met de dood.

Ook werden enkele hierop volgende telefoongesprekken naar buiten gebracht tussen het slachtoffer en de vrouwelijke verdachte. Hierop is te horen hoe het slachtoffer vreest voor zijn leven en Kahira smeekt hem te helpen, en naar de politie te gaan.

Ook werd SMS verkeer tussen de overige verdachten naar buiten gebracht die betrekking hadden op de zaak. Enkele uren na de telefoontjes en smsjes zou het slachtoffer zijn doodgeslagen, en is zijn lichaam weggewerkt.


Meer over Vybz Kartel:
06/04/2014 Vybz Kartel krijgt levenslang voor moord op zakenpartner
13/01/2014 Moordproces tegen Vybz Kartel sleept zich voortTags: vybz kartel bedreigde slachtoffer enkele uren voor zijn dood


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact