Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Maak elke week kans op candelight diner voor twee bij Spuntino Amsterdam  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


05.09.2013

Reflex FM geeft in de maanden oktober, november en december in samenwerking met Pizzeria Ristorante Spuntino Zeilstraat 32 Amsterdam elke week een romantisch candelight dinner voor 2 personen weg. Tijdens dit dinner heb je gratis keuze uit alle pizza's en vlees en vis hoofdgerechten van de kaart!

En kans maken is heel eenvoudig! Mail: Reflex spatie Candelight Diner , je naam en achternaam en naam en achternaam van met wie je wil gaan naar redactie@reflexfm.nl

Over Spuntino:

Wist u dat,

Het woord Spuntino, hapjes betekent? Het sfeervolle Italiaanse specialiteitenrestaurant Spuntino in de Zeilstraat 32 Amsterdam Oud-Zuid, dat in de jaren 80 werd opgericht door Ramon Comlekci staat al meer dan 25 jaar voor top kwaliteit! Wist u dat Spuntino als eerste Italiaanse restaurant in Amsterdam al in de jaren '80 het thuisbezorgen van Italiaanse pizza's en vlees en visgerechten in Amsterdam introduceerde? Spuntino doet dit tot op de dag van vandaag nog steeds, en is al meer dan een kwart eeuw in het hart van menig Amsterdammer.

Geinspireerd door zijn liefde voor Noord-Italië heeft eigenaar Ramon een verfijnde menukaart samengesteld. Zijn moeder leerde hem als klein jongetje al de kneepjes van het culinaire vak. De puurheid van de gerechten, de verse ingrediënten en vooral de passie voor het eten maken waarmee Spuntino zich onderscheidt van andere Italiaanse restaurants. We zijn trots op onze authentieke Italiaanse keuken, waarbij de nadruk wordt gelegd op een zo goed mogelijke verhouding tussen kwaliteit en prijs, zegt eigenaar Ramon
Vele typische Italiaanse producten worden vanuit heel Italie speciaal voor ons ingekocht. "We werken met dagelijks verse producten, van meest biologische oorsprong en dat proef je! Ons pizza deeg word dagelijks vers bereid en nog op de echte ouderwetse manier met de hand uitgeslagen door onze pizzabakker die al meer dan 25 jaar op ambachtelijke authentieke wijze, en met veelal biologische ingredienten de pizza's voor u bereid en bakt". Het geheim van de ingrediënten en speciale kruiden melange, van de Spuntino pizzasaus is al een kwart eeuw het best bewaarde geheim. De basis zijn de beste verse Roma tomaten, maar de kruiden melange blijft geheim. Maar deze basis staat al 25 jaar voor de beste en lekkerste pizza’s van groot-Amsterdam!

Ook voor traditionele vlees en vis gerechten zit u goed bij Spuntino. Onze chef kok staat achter het fornuis en zorgt daar voor magische momenten waarbij alles vers word bereid en uitsluitend word gewerkt met de beste ingrediënten. De kaart met zijn heerlijke vlees en visgerechten op traditionele Italiaanse wijze bereid maakt de keuze altijd erg lastig! De gerechten zijn stuk voor een stuk een pure smaakbeleving.

Als afsluiting van u culinaire Italiaanse smaakbeleving kunt u een keuze maken uit de vele heerlijke huisgemaakte Italiaanse desserts, zoals bijv de Bananasplit. Gebakken banaan met zelfgemaakt vanille ijs, Pisang Ambon en Slagroom. Of onze heerlijke zelfgemaakte Tiramisu, met verse mascarpone, en op smaak gebracht met Amaretto en Tia Maria een dessert voor de fijnproever!

Wij heten u zeven dagen per week welkom in ons sfeervolle restaurant voorzien van WiFi en airco aan de Zeilstraat 32 in Amsterdam Oud-Zuid Of bezorgen onze heerlijke pizza’s en vlees en visgerechten bij u aan huis, kantoor, of bedrijf. Bestellen op rekening is mogelijk voor bedrijven (vraag naar de heer Comlekci) Parkeren bij ons restaurant 1s na 19.00 gratis!

Online bestellen kan op www.spuntino.nl of via onze bestellijn 020-6626025

Wij zijn dagelijks geopend van 16.00 tot 23.00 Ons restaurant is ook af te huren voor zakenlunch/diner, familie diner, feesten en recepties, bruiloft, kinderpartijtjes etc.
Wij verheugen ons op uw komst, of u bestelling en zeggen Benvenuto!

WIN CANDELIGHT DINER VOOR TWEE ( keuze uit alle pizza's en vlees en vis hoofdgerechten van de kaart. Volg bovenstaande aanwijzingen nauwkeurig om kans te maken!
Meer over Spuntino:
26/01/2013 Win een Valentijns Candlelight Diner bij Restaurant Spuntino AmsterdamTags: maakelkeweekkansopcandelightdinervoortweebij restaurantpizzeriaspuntinoamsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact