Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Win een Valentijns Candlelight Diner bij Restaurant Spuntino Amsterdam  
[© 2019 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


26.01.2013

Wat is er nu romantischer dan je geliefde of stille liefde op Valentijnsdag (14 februari) te verrassen met een super romantische candlelight diner?

In samenwerking met het meest bekende en langst bestaande Italiaanse restaurant van Amsterdam 'Ristorante Pizzeria Spuntino' Zeilstraat 32 Amsterdam, kun je nu bij Reflex kans maken op het winnen van een gratis, super romantisch candlelight diner voor jou en je geliefde!

Wil jij kans maken op dit gratis romantische 3 gangen candlelight diner voor twee personen bij Ristorante Pizzeria Spuntino in Amsterdam pak dan snel je telefoon en SMS: Reflex spatie Spuntino Candelight, en je naam en achternaam en naam en achternaam van je geliefde naar 7733

Ook als je niet wil deelnemen aan de actie maar wel jou Valentijnsdag (14 februari) met je geliefde wil vieren bij Spuntino Amsterdam met een romantische candlelight diner is het mogelijk om nu te reserveren voor de Valentijn Candlelight Diners. (Vol is Vol wacht niet te lang!) Bel dan tussen 16.00 en 23.00 met 020-6626025 om een reservering te maken

Over Spuntino:

Wist u dat...
Het woord Spuntino, hapjes betekent? Het sfeervolle Italiaanse specialiteitenrestaurant Spuntino in de Zeilstraat 32 Amsterdam Oud-Zuid, dat in de jaren 80 werd opgericht door Ramon Comlekci staat al meer dan 25 jaar voor top kwaliteit!

Wist u dat Spuntino als eerste Italiaanse restaurant in Amsterdam al in de jaren 80 het thuisbezorgen van Italiaanse pizza’s en vlees en visgerechten in Amsterdam introduceerde? Spuntino doet dit tot op de dag van vandaag nog steeds, en is al meer dan een kwart eeuw in het hart van menig Amsterdammer.

Geinspireerd door zijn liefde voor Sicilie heeft eigenaar Ramon een verfijnde menukaart samengesteld. Zijn moeder leerde hem als klein jongetje al de kneepjes van het culinaire vak. De puurheid van de gerechten, de verse ingredienten en vooral de passie voor het eten maken waarmee Spuntino zich onderscheidt van andere Italiaanse restaurants. We zijn trots op onze authentieke Italiaanse keuken, waarbij de nadruk wordt gelegd op een zo goed mogelijke verhouding tussen kwaliteit en prijs, zegt eigenaar Ramon
Vele typische Italiaanse producten worden vanuit heel Italia speciaal voor ons ingekocht.

'Wij werken met dagelijks verse producten, van biologische oorsprong en dat proef je! Ons pizza deeg word dagelijks vers bereid en nog op de echte ouderwetse manier met de hand uitgeslagen door onze pizzabakker die al meer dan 25 jaar op ambachtelijke authentieke wijze, en met puur biologische ingredienten de pizza voor u bereid en afbakt'. Het geheim van de ingredienten en speciale kruiden melange, van de Spuntino pizzasaus is al een kwart eeuw het best bewaarde geheim. De basis zijn de beste verse Roma tomaten, maar de kruiden melange blijft geheim. Maar deze basis staat al 25 jaar voor de beste en lekkerste pizza van groot-Amsterdam!

Ook voor traditionele vlees en vis gerechten zit u goed bij Spuntino. Onze chef kok staat achter het fornuis en zorgt daar voor magische momenten waarbij alles vers word bereid en uitsluitend word gewerkt met de beste ingrediënten. De kaart met zijn heerlijke vlees en visgerechten op traditionele Italiaanse wijze bereid maakt de keuze altijd erg lastig! De gerechten zijn stuk voor een stuk een pure smaakbeleving.

Als afsluiting van u culinaire Italiaanse smaakbeleving kunt u een keuze maken uit de vele heerlijke huisgemaakte Italiaanse desserts, zoals bijv de Bananasplit. Gebakken banaan met zelfgemaakt vanille ijs, Pisang Ambon en Slagroom.
Wij heten u zeven dagen per week welkom in ons sfeervolle restaurant aan de Zeilstraat 32 in Amsterdam Oud-Zuid Of bezorgen onze heerlijke pizza en vlees en visgerechten bij u aan huis, kantoor, of bedrijf.

Online bestellen kan op www.spuntino.nl of via onze bestellijn 020-6626025
Wij zijn dagelijks geopend van 16.00 tot 23.00
Wij verheugen ons op uw komst, of u bestelling en zeggen Benvenuto!

Meer over Spuntino:
05/09/2013 Maak elke week kans op candelight diner voor twee bij Spuntino AmsterdamTags: wineenvalentijnscandlelightdinerbijrestaurantspuntinoamsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2019 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact