Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
2Pac musical Hollar If You Hear Me krijgt Broadway premiere  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


13.07.2013

De producers achter de 2Pac musical 'Holler If Ya Hear Me' zijn klaar voor hun premiere op Broadway, in het nieuwe theather seizoen. Een nieuwe musical gebaseerd op de muziek van de rapper Tupac '2Pac' Shakur, gaat waarschijnlijk na de zomer in premiere op Broadway, New York.

De moeder van Tupac, produceert de voorstelling in samenwerking met haar nieuwe rechterhand Eric L. Gold, Chunsoo Shin en Jessica Green. De musical zal niet biografisch zijn.

'Holler If Ya Hear Me', speelt zich af in de straten van een Amerikaanse stad. De musical gaat over twee jeugdvrienden en hun families die worstelen met de uitdagingen in hun zware dagelijkse bestaan. Hun verhaal wordt verteld aan de hand van nummers van 2Pac. De musical gaat volgens de producenten over hoop, dromen en ambities.

De regie voor de musical is in handen van Kenny Leon (Stick Fly), (The Mountaintop),(Fences) en het libretto is van Todd Kreidler. Het stuk is vernoemd naar een liedje op het tweede studioalbum van Shakur.

Rapper Tupac Shakur kwam in 1996 om het leven bij een drive-by shooting in Las Vegas. De dader van de moordaanslag is nooit gevonden. Shakur bracht verschillende albums uit, waaronder '2Pacalypse Now', 'Me Against the World', 'All Eyez on Me', 'Until the End of Time' en 'Pac’s Life'. Daarnaast was de rapper te zien in verschillende films waaronder 'Poetic Justice' en 'Above the Rim'.


Meer over 2Pac:
17/07/2016 Daz Dillenger vertraagd premiere Tupac film All Eyes On Me
22/06/2013 2Pac krijgt eindelijk een ster op Hollywood Walk Of Fame
31/08/2011 As van 2Pac opgerookt door rappers van The Outlawz
16/06/2011 Man bekent neerschieten rapper 2Pac in 1994







Tags: 2pacmusicalhollerifyouhearmekrijgtbroadwaypremiere


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact