Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Mariah verkleed zich als Eminem in video voor Obsessed!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


02.07.2009

Mariah Carey heeft deze week de video geschoten voor haar nieuwe hitsingle 'Obsessed'. Met deze single neemt ze genadeloos wraak op Eminem die haar disst op verschillende van zijn tracks. Op de foto zie je hoe Mariah zich heeft verkleed als Eminem, en hem nadoet in haar nieuwe videoclip! Ze lijkt totaal niet op de rapper, maar graappig is het wel.

De diva heeft een enorme beef met Eminem die haar enorm heeft beledigd op de track 'Bagpipes From Bagdad' afkomstig van zijn nieuwe album Relapse. De rapper suggereert al jarenlang ooit een relatie met Mariah Carey te hebben gehad. Al beweerd de zangeres dat daar absoluut nooit sprake van is geweest.

Haar nieuwe single 'Obsessed' gaat over de niet bestaande relatie tussen haar en Eminem. Met deze single neemt ze op genadeloze wijze wraak, en zet ze de rapper flink voor schut! Verkleed als Eminem in ruime hoodie sweaters maakt ze de rapper belachelijk. Mariah zingt onder andere:'Je hebt waanvoorstellingen, je bent gek aan het worden. Het komt vast door wiet of door XTC'. "Waarom ben je zo geobsedeerd door mij? Je liegt erover dat je seks met mij hebt". En daarmee begint het pas!

Een reactie van Mariah kon niet uitblijven want op het nummer 'Bagpipes From Bagdad' beledigd hij Mariah en Nick tot in het bot! Na haar jarenlang niet meer te hebben lastig gevallen pakt Eminem met deze track de draad weer op, en gaat hij verder dan ooit! Het ergst gekwetst werden Mariah en Nick door de liner: ‘Nick Cannon ik wens je het beste met die vieze hoer’.

Eerder kon je hier al lezen dat Nick Cannon heeft gezegt dat deze uitspraak niet ongestraft zal blijven. De acteur had het niet over een rechtzaak maar vertelde Eminem er flink van langs te zullen gaan geven wanneer hij hem ergens tegen het lijf loopt. Dat is tot op heden nog niet gebeurd.

Mariah zelf houd het alleen bij verbaal geweld met de release van de single. Het nummer 'Obsessed', geproduceerd door Mariah Carey, The-Dream en Tricky Stewart, is de eerste single van het nieuwe album van Mariah. Haar twaalfde album, met de titel 'Memoirs of An Imperfect Angel',ligt vanaf 25 augustus in de winkel.Meer over Eminem:
06/04/2014 Eminem draagt goedmaak song Headlights op aan zijn moeder
07/12/2013 Eminem is nog steeds een Rap God
31/10/2013 Eminem zijn nieuwe album volledig gelekt op internet
11/10/2013 Eminem dropt video voor zijn single Survival
08/09/2013 Eminem dropt teaser van video Berzerk (Video Premiere)
01/11/2012 Skylar Grey dropt C'mon Let Me Ride feat. Eminem
30/10/2012 Eminem komt in 2013 met een nieuw album
03/07/2012 Eminem praat over achtste album
03/05/2011 Eminem en Royce Da 5'9 terug als duo Bad Meets Evil
24/02/2011 Eminem heeft een miljard views op Youtube
03/02/2011 Eminem geeft diamanten cockring aan Elton John
08/01/2011 Eminem gaat acteren in Random Acts Of ViolenceTags: mariah carey video obsessed verkleed als eminem dressed like slim shady video exclusive rap hiphop r&b


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact