Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Cheb Mootje dropt eerste single “Que Quapa” op Walboomers!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.02.2009

Het platenlabel 'Walboomers' waar ook bekende sterren als 'Fouradi' en 'Lange Frans en Baas B' hun ding doen heeft door het tekenen van Cheb Mootje weer een nieuwe aankomende ster binnengehaald! De zanger heeft inmiddels zijn eerste single 'Que Quapa' uitgebracht! Het nummer is een Nederlandstalige track op een opzwepende reggaetonbeat. Daarmee zorgt Cheb Mootje voor een compleet vernieuwend geluid tussen alle hedendaagse r&b en rap!
Misschien zou deze single daarom best eens een hitje kunnen gaan worden!

Het uit Beverwijk afkomstige talent Cheb Mootje is al van zijn elfde met muziek bezig! Hij bouwde zelf zijn eigen studio in z’n slaapkamertje om er de eerste tracks in op te nemen. Veel van die tracks verspreide hij op internet, en ook op straat en op school waren de mensen enthousiast over zijn muziek. Het was dan niet vreemd dat hij op school zijn eerste optredens voor publiek deed. Het label Walboomers zag zijn talent en geeft Cheb Mootje nu de kans om al zijn dromen waar te maken!

De eerste Nederlandstalige reggaeton single “Que Quapa” is inmiddels ook te horen op Reflex FM “The Real Urban Station”! Vraag de single veel aan via SMS en help Cheb Mootje om zijn eerste hit te scoren! SMS Reflex Cheb Mootje naar 3663 dan hoor je “Que Quapa” in no-time voorbijkomen op Reflex FM!








Tags: cheb mootjeque quapasinglewalboomersrapr&breggaeton


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact