Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Darryl doet het met de Gooise meisjes in zijn Darryl Express!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


20.02.2009

De 21 jarige Amsterdamse rapper Darry die vorig jaar met de single 'EeyEeyo' een enorme zomerhit scoorde heeft eindelijk weer een nieuwe single uitgebracht! De man komt nu met de nieuwe hitsingle 'Darryl Express' waarvoor hij recent ook een videoclip heeft geschoten! In de clip krijgt Darryl hulp van de Echte Gooise Meisjes, bekend van het tv-programma!Hij leerde de dames gelijk wat echt chillen is, en jointjes smoken hoort daar zeker bij!
Op zijn nieuwe hit “Darryl Express” flowt Darryl op een lekkere old skool beat, en zegt hij bij alle mooie dames langs te komen. En wat er daarna gebeurd mag je zelf invullen. De beat van het nummer is door producer Big 2 van The Opposites speciaal voor hem genakt van een echte 80’s Classic!

Op 16 jarige leeftijd was Darryl al actief met rappen en deed hij z’n ding met Lange Frans en Baas B op de Straatremixes. Op 17 jarige leeftijd werd hij gevraagd door The Partysquad voor het nummer “Wat Wil Je Doen” en later tekende hij ook een deal bij Goodlife van Ruben en Jerry. In Oktober 2005 stond Darryl in het voorprogramma van niemand minder dan 50 Cent!
Ook Ali B was het talent van Darryl niet ontgaan! Nadat Darryl bij Goodlife was vertrokken haalde hij hem snel binnen bij zijn eigen label SPEC Music.Na de eerste hit EeyEeyo” is de kans groot dat Darryl met zijn nieuwe single “Darryl Express” het eerdere succes nog wel eens kan gaan overtreffen!

De nieuwe single van Darryl “Darryl Express” is vanaf vandaag te horen op Reflex FM.
Wil je de track aanvragen? SMS Reflex spatie Express naar 3663 dan hoor je hem in no-time voorbijkomen op The Real Urban Station







Tags: darrylgooise meisjesnieuwe singledarryl express ali-bspecraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact