Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
50 Cent en Rick Ross sluiten wapenstilstand!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


16.02.2009

Rappers 50 Cent en Rick Ross hebben gisteren besloten een voorlopige wapenstilstand te sluiten toen de beef tussen beide behoorlijk uit de hand was gelopen! Beide waren nadat ze over en weer nu ook elkaars familie bij de beef betrokken echt woest op elkaar geworden!
50 Cent en Rick Ross bestrijden elkaar al geruime tijd met diss tracks, diss video’s en zelfs diss cartoons!

Maar de twee zijn het erover eens geworden dat ze op bepaalde punten hun boekje ver te buiten zijn gegaan. Zowel 50 Cent als Rick Ross hebben besloten nu een aantal van deze aanvallen te verwijderen van internet te verwijderen of minder kwetsend te maken!
Inmiddels hebben ze beiden verschillende van deze content van internet verwijderd.

Hiermee is de beef tussen beide rappers niet over maar nemen ze alleen wat gas terug!
50 Cent heeft ondertussen al weer een nieuwe diss track over Ross op zijn website This Is 50.Com gezet. In het nummer “Tia Told Me” onthuld hij sappige details over Rick Ross die de ex van Rick Ross aan 50 verteld schijnt te hebben!

Het begint er nu op te lijken dat deze hele beef een grote marketing stunt is van beide rappers om te zorgen voor veel media aandacht nu de nieuwe albums van beiden snel uitkomen!
Rick Ross komt met “Deeper Than Rap” en 50 Cent met “Before I Self Destruct! 50 Cent haalde deze stunt al eerder uit samen met Kanye West! De verkoopcijfers van beide albums stegen tot record hoogte dankzij een nep beef tussen beide rappers die aan de release van beide albums vooraf ging.

In deze tijd waar nog nauwelijks albums worden verkocht moeten marketing stunts bedacht worden om de fans te bewegen alsnog naar de winkel te gaan om het album te kopen. We zijn benieuwd hoe het deze keer zal gaan aflopen!








Tags: 50 centrick rossbeefdisstrackscartoonsbefore i self destuctdeeper than rapalbumraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact