Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lil Kim doet mee aan Dancing With The Stars!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


15.02.2009

Lil Kim gaat meedoen aan de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars! Zij is de eerste ster die aan de media bekend gemaakt word! Welke andere bekende sterren er te zien zijn in het alweer achtste seizoen van het populaire tv-programma houd NBC nog even geheim. Maar de omroep beloofd dat het nieuwe seizoen van Dancing With The Stars dat op 9 Maart van start gaat erg spectaculair zal worden! Lil Kim beloofd natuurlijk weer haar meest blote jurkje en meest hoge hakken die er bestaan aan te trekken om goed voor de dag te komen. Nu maar hopen dat ze op die extreem hoge hakken ook goed kan dansen!

Lil Kim stond de laatste weken volop in het nieuws! Ze was het niet eens met de manier zoals ze was neergezet in de film “Notorious” waarin zij gespeeld word door een actrice.
Volgens Lil Kim worden de feiten verdraaid en zou rapper “The Notorious B.I.G" zich in zijn graf omdraaien als hij deze film over z’n eigen leven te zien kreeg! Ze vond zelf dat ze meer had moeten worden betrokken bij de productie van de film zodat de feiten ook werkelijk klopte!
De film “Notorious” is in Amerika een groot succes en komt vanaf April eindelijk ook in de Nederlandse bioscopen!

Lil Kim werkt momenteel ook aan een nieuw album dat nog voor de zomer uit moet komen!
Hierop krijgt ze hulp van producers als The Dream, T-Pain, en Rodney Jerkins! De rapster staat bekend om haar grove, welhaast seksueel getinte teksten en schaarse kleding. Ze heeft veel Awards gewonnen waaronder een BET Award en Grammy Award, en is de meest prominente vrouwelijke rapster uit haar tijd! Het debuutalbum “Hardcore” verscheen in 1996, en haar laatste album “The Naked Truth” in 2005. Hoog tijd dus voor een nieuw album!









Tags: lil kimdacing with the starsnbcmarch 99maartnotoriousmoviefilmraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact