Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Vrouw van Usher,Tameka buiten levensgevaar na cosmetische ingreep!!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


10.02.2009

Tameka Foster, de vrouw van Usher verkeert inmiddels in stabiele toestand na de operatie die ze dit weekeinde onderging. Dat heeft een woordvoerder van de r&b-zanger laten weten. Ze werd in Brazilië geopereerd aan complicaties die ontstonden na een cosmetische ingreep. De woordvoerder ontkracht hiermee de geruchten die op internet de ronde deden dat Tameka zou zijn overleden. Haar toestand was vanacht nog kritiek maar is inmiddels gelukkig stabiel.

De woordvoerder wil geen details kwijt over de complicaties en de plastisch chirurgische ingreep die daaraan voorafging. "De familie vraagt om privacy in deze moeilijke tijd."
De 30-jarige Usher, die zijn vrouw momenteel in het Braziliaanse ziekenhuis bijstaat, en de 37-jarige styliste trouwden in augustus 2007. Ze hebben twee zoontjes: Usher V (2) en Naviyd Ely (2 maanden).

Platenbaas Clive Davis was de eerste die het nieuws dat er iets goed mis was met een familielid van Usher naar buiten bracht.
Dit naar aanleiding van het feit dat Usher zondag niet kon optreden tijdens Clive Davis zijn pre-Grammy party! De platenbaas vertelde niet aan de pers dat het om Usher zijn vrouw ging maar wel dat om om iets zeer ernstig ging waarom de zanger niet kon optreden.

Een cosmetische ingreep lijkt onschuldig maar kan fout uitpakken en eist ook jaarlijks vele levens. Vorig jaar kwam Donda West moeder van rapper Kanye West om het leven tijdens zo’n operatie! De moeder van rapper Kanye West overleed aan de gevolgen van een buikwandcorrectie en een borstverkleining
Waarbij net als bij Tameka ernstige en onvoorziene complicaties optraden!








Tags: tamekafosterbuitenlevensgevaarstabielcosmetische ingreepushergeopereerdr&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact