Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown geeft zich aan na mishandelen van Rihanna!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


09.02.2009

Chris Brown heeft zichzelf zondagavond aangegeven bij de politie in Los Angeles nadat hij zondagmiddag zijn (ex) vriendin Rihanna flink had mishandeld.Volgens de politie kreeg Brown ruzie met Rihanna terwijl ze in een auto zaten. Nadat ze waren uitgestapt kwam het tot een handgemeen en diende Chris Brown zijn ex enkele vuist slagen in het gezicht toe. Vervolgens ging hij ervandoor en liet Rihanna gewond achter.
De Politie heeft Rihanna opgevangen en later heeft ze ook het ziekenhuis bezocht. De zangeres heeft aangifte van mishandeling gedaan. Hierop werd direct een arrestatiebevel voor Brown uitgevaardigd.

De politie hoefde niet op zoek te gaan naar Chris Brown. De zanger liet zich enkele uren later naar het politiebureu rijden door de bekende top advocaat "Mark Geragos" bekend van het Michael Jakson proces. Dit terwijl hij zich plat op de achterbank verschool voor de pers die zich bij het politiebureau had verzameld. Eenmaal binnen bekende hij Rihanna te hebben mishandeld. Chris Brown werd na verhoor onmiddellijk achter de tralies gezet. De rechter stelde later een borgsom vast van 50.000 Dollar. Nadat de zanger deze 50.000 dollar borg betaalde kwam Brown weer op vrije voeten en mag hij de aankomende rechtszaak in vrijheid afwachten.

Zowel Brown als Rihanna zouden zondagavond optreden tijdens de uitreiking van de prestigieuze Grammy Awards.Ze waren ondanks het feit dat ze uit elkaar zijn gezamenlijk op weg naar dat optreden toen ze ruzie kregen. De twee hebben door hun gevecht beiden niet opgetreden tijdens het Grammy Award Gala.

Rihanna heeft al haar aankomende optredens afgezegd zonder hiervoor een reden te geven. Mogelijk houd het afzeggen verband met de aard van haar verwondingen.








Tags: chris brown mishandelingrihannageeftzichaan assaultgrammyawards.8.februari.2009r&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact