Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win kaarten voor EPMD in CLub WATT,Rotterdam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


06.02.2009

De uit New York afkomstige rapgroep EPMD kunnen we met recht leaders of the old school noemen. De heren zijn al ruim 20 jaar actief en denken nog lang niet aan stoppen!
Sterker nog, ze zijn na een stilte van ruim negen jaar terug met een nieuw album'We Mean Business’wat December 2008 uitkwam. De beats van EPMD staan nog altijd bekend om de funk en rock breaks terwijl de meeste oldskool hiphop gebaseerd waren op discobeats.

EPMD is nog altijd een must voor hiphopfans van het eerste uur. Maar ook met hun nieuwe album zullen ze een hoop nieuwe fans gaan maken! In de jaren tachtig maakte de act furore met hun vernieuwende mix van funk en rock aangedreven beats en sindsdien is EPMD een van meest prominente acts van de Eastcoast hiphop. De naam EPMD is een acroniem van Erick en Parrish Making Dollars, vernoemd naar de mc's Erick Sermon en Parrish Smith, beiden toonbeelden van authentieke hiphop. Diamond J, DJ K La Boss en DJ Scratch zijn de DJ’s van EPMD. De groep tourde in het verleden met onder andere Run-DMC en Public Enemy.

EPMD is bezig met hun Europese tournee en doet zondag 15 Februari Nederland aan voor een exclusief en eenmalig concert in Club WATT in Rotterdam!
De kaartverkoop is inmiddels gestart en kaarten zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoop plaatsen!

Reflex FM geeft in samenwerking met Club WATT,Rotterdam vrijkaarten weg voor dit eenmalige superconcert dat je absoluut niet mag missen! Om kans te maken op vrijkaarten stuur je een SMS met de tekst EPMD en je naam en achternaam,en de naam en achternaam van degene waarmee je wil gaan.
Ook nog even jullie leeftijden erbij zetten en sturen naar 3663 (begin je bericht met reflex)







Tags: win kaartenEPMDclub wattrotterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact