Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Hackers maken van Kanye West een gay op Myspace!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.01.2009

Het zit Kanye West deze week niet echt mee! Nadat de rapper vorige week ervan langs kreeg van rapper 50 Cent die hem op de nieuwe diss track “Play This On The Radio” een flikker noemt schijnen meer mensen zijn seksuele geaardheid in twijfel te trekken.

Dit laatste is vooral te danken aan een opmerkelijk nieuwsbericht dat verscheen op Kanye west zijn persoonlijke Myspace pagina! De rapper kondigde hierop aan te gaan acteren in een gay pornofilm! Dit nieuwsbericht werd later ook overgenomen door de bekende hiphop website “Allhiphop.com” en door het bekende Amerikaanse muziekblad “Rolling Stone” die beiden het artikel publiceerden!

Later bleek dat Kanye West het slachtoffer was geworden van Hackers die eerst zijn persoonlijke G-Mail account hadden weten te kraken en vervolgens daarmee ook z’n Myspace site wisten te kraken. Deze grappenmakers publiceerden vervolgens op Kanye zijn Myspace het nep nieuwsbericht dat door verschillende media werd overgenomen.

Kanye West zelf zegt dat van het nieuwsbericht absoluut niets waar is! Hij was wel geschokt over het feit hoe makkelijk de hackers zijn identiteit hadden kunnen aannemen en zich zelfs een tijdje voor hem hebben uitgegeven. De hackers schijnen onder zijn naam ook verschillende Skype accounts te hebben aangemaakt!

Kanye West is momenteel in het nieuws met de sneakers die hij heeft ontworpen voor Louis Vuitton! De rapper wil de muziek definitief achter zich laten en naam gaan maken als modeontwerper! Dit laatst genoemde nieuws is overigens wel echt waar!








Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact