Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
50 Cent begint eigen Filmmaatschappij!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


20.01.2009

50 Cent stelt album opnieuw uit vanwege Hollywood plannen!

Rapper 50 Cent heeft gisteren op het Sundance Film Festival onthuld een eigen filmmaatschappij te hebben opgericht waarmee hij Hollywood wil overnemen! De naam van zijn filmmaatschappij is Cheetah en het gerucht gaat dat acteur Robert De Niro hier een aandeel in heeft! De rapper en Robert De Niro zijn goede vrienden geworden op de set van de film Righteous Kill waarin beide spelen naast Al Pacino. Deze film waarin Robert De Niro, Al Pacino en 50 Cent spelen is momenteel te zien in de Nederlandse bioscopen!

De Niro was op de set van deze film zo onder de indruk van 50 Cent zijn acteer ambities en plannen om een grote naam te gaan worden in Hollywood dat hij 50 Cent zijn mentor is geworden. De rapper kreeg verschillende acteurlessen van De Niro en ook hielp hij hem door zijn goede connecties in Hollywood.

Dat de plannen om Hollywood over te nemen geen gebakken lucht zijn bleek toen 50 Cent onthulde dat zijn nieuwe bedrijf al 8 filmscripts heeft aangekocht en binnenkort start met opname van de eerste film.
De eerste film van 50 Cent zijn Cheetah Film Company heet The Dance er hierin is de hoofdrol voor superacteur Nicholas Cage! 50 Cent zal zelf ook spelen in deze film. Nicholas Cage was zo onder de indruk van het script dat hij voor een aandeel van de opbrengst een groot deel van de financiering persoonlijk op zich zal nemen.
50 Cent zijn inmiddels goede vriend en mentor Robert De Niro heeft er bovendien voor gezorgd dat 50 Cent zelf als acteur zal schitteren in het politiedrama Streets Of Blood naast de Bekende acteur Val Kilmer! Maar ook in aankomende films 13 en Dead Man.

Door alle gebeurtenissen in Hollywood heeft 50 Cent besloten zijn nieuwe album “Before I Self Destruct opnieuw uit te stellen! Het album ligt pas eind Maart in de Winkel. Volgens 50 Cent is het album af maar heeft hij besloten zijn debuut te maken als regisseur. Hij gaat een film over zichzelf regisseren die “Before I Self Destruct” zal gaan heten. Deze film krijgen de fans gratis op DVD bij aanschaf van zijn nieuwe gelijknamige album “Before I Self Destruct”!

50 Cent onthulde tevens dat “Before I Self Destruct” ook echt zijn laatste album zal zijn! De rapper laat de muziek definitief achter zich en wil Hollywood overnemen en ook als acteur definitief naam gaan maken. Met zijn eigen Filmmaatschappij en een mentor als Robert De Niro kan dit niet mislukken!








Tags: 50centfilmcompanyfilmmaatschappijcheetahhollywoodfilmovierobert de niro


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact