Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
T.I telt zijn laatste dagen af in MTV realitysoap!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


12.01.2009

T.I telt de dagen naar zijn gevangenisstraf af in de splinternieuwe MTV reality soap T.I.'s Road To Redemption: 45 Days To Go!
De rapper zal zich op 27 Maart aanstaande aan de gevangenispoort melden samen met de MTV camera’s om vervolgens 1 jaar gevangenisstraf te gaan uitzitten! T.I werd in 2008 tot 1 jaar gevangenisstraf en 1000 uur taakstraf veroordeeld vanwege verboden wapenbezit. De man heeft inmiddels al 864 uur van zijn taakstraf voltooid en zal vanaf 27 Maart zijn celstraf gaan uitzitten.

In samenwerking met MTV en Justitie is bedacht om aan dit tragische gebeuren een positieve wending te geven. Met de realitysoap en de populariteit van de rapper hoop men jongeren te behoeden dezelfde fouten als T.I te maken.
De reality show is tevens een onderdeel van zijn taakstraf waardoor de laatste uren van zijn taakstraf worden afgeschreven omdat men de realityshow ziet als iets positiefs voor de gemeenschap.

T.I vertelde eerder zijn aankomende detentie met gemengde gevoelens tegemoet te gaan. Aan de ene kant heeft dit gebeuren een positieve wending gegeven aan zijn carrière. Hij heeft hierdoor enorm veel media aandacht gekregen wat de verkoopcijfers van zijn album Paper Trail enorm heeft goed gedaan.Aan de andere zegt hij dat een domme fout was en dat hij spijt heeft van zijn daden.
Tags: ti realitysoap mtv 27Maart 2009 gevangenisstraf rap hiphop jail


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact