Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Bluetiek-Inn Rotterdam maakt nog een keer een comeback!  
[© 2023 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


07.01.2009

Met top deejays als Michel De Hey en Paul Elstak was de Rotterdamse discotheek Bluetiek-Inn een van meest vooruit strevende discotheken van Nederland! In een ongekende setting van licht en geluid gingen wekelijks duizenden mensen compleet uit hun dak!
Bluetiek-Inn de meest trendy discotheek van Rotterdam ging ondanks dit alles toch failliet dankzij de regelgeving in het bekrompen Nederland van geluidsnormen,brandveiligheid etc.

Al jaren zit op de locatie van wat ooit de meest trendy discotheek van Rotterdam was The Baja Beach Club! Bluetiek-Inn is niet vergeten en daarom gaan oude tijden weer herleven bij de enige echte Bluetiek-Inn Reunië op de locatie waar Bluetiek-Inn ook daadwerkelijk stond. Met diverse DJ's uit die tijd en speciale verrassingen waaronder een van de top DJ’s uit de topdagen van Bluetiek-inn!

Haal nu je kaarten bij de bekende voorverkooppunten of doe mee met de winwinwin actie op Reflex FM.nl. Wij geven vrijkaarten weg voor dit event. SMS Reflex spatie blue en je naam en achternaam en de naam en achternaam van degene waarmee je wil gaan naar 3663! Ook voor mensen die Bluetiek-Inn nooit gekend hebben is dit een kans om die sensatie een keer in je leven te hebben ervaren.

Buetiek-Inn were past meets present! 23 Januari in Baja Beach Club Rotterdam!

Tags: bluetiek-inn rotterdam reunie party feest vrijkaarten 23 januari baja beachclub


 Reflex FM - Copyright © 1980-2023 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact