Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown heeft Rihanna ten huwelijk gevraagd!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


06.01.2009

Exclusieve Pic van de verlovingsring van Rihanna

Er doen sterke geruchten de ronde dat Chris Brown zijn liefje Rihanna op oudejaarsavond ten huwelijk heeft gevraagd! De twee schijnen inmiddels verloofd te zijn nadat Chris haar een 20 Karaat ring had gegeven met een joekel van een diamant! Dat dit geen gerucht is maar de pure realiteit bleek toen Rihanna dit weekend haar verlovingring toonde aan een fotograaf toen zij Club 02 in London verliet! Op Reflex FM.nl zie jij als een van de eerste de pic waarop Rihanna haar dure verlovingsring laat zien!

Voor de buitenwereld blijven de 20 jarige Rihanna en de 19 jarige Chris Brown hun relatie nog steeds ontkennen. Maar op Reflex FM.nl hebben we je ook vaak pics laten zien waar de twee toch wel heel intiem zijn,samen op vakantie gaan, en het meer dan gezellig hebben in het zwembad, of gezellig samen aan het shoppen zijn. Het was allang duidelijk dat twee al tijden een relatie hebben!

We hebben van onze connecties inmiddels ook exclusieve pics van de kerstviering van Chris en Rihanna! En waar denk je dat Rihanna kerst gevierd heeft? Inderdaad bij haar schoonfamilie! De ouders,broers en zussen van Chris Brown vierden samen gezellig thuis kerstfeest! En we kunnen je vertellen dat het lekken naar de pers van deze familie foto’s geen toeval is. In 2009 staat ons absoluut een showbizz huwelijk te wachten van Chris Brown en Rihanna! De enige die hun liefdes geluk nog in de weg staan zijn de platenbazen van de twee die graag willen dat de twee single blijven omdat ze bang zijn dat de relatie de cd verkoop negatief zal beinvloeden!
Tags: rihanna chris brown wedding exclusive pics of the ring 20 carat verloofd


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact