Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Suge Knight houd kopers weg van platenlabel Death Row  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


05.01.2009

Het platenlabel Death Row dat groot gemaakt is door voormalig platenbaas Suge Knight met artiesten als 2Pac en Snoop Dogg blijkt moeilijk te verkopen. In 2006 ging Death Row failliet en zou het verkocht gaan worden om schuldeisers te kunnen bestalen. Maar de gewelddadige reputatie van de voormalig directeur Suge Knight blijkt vele potentiële kopers af te schrikken. Suge Knight heeft een strafblad zo lang dat er meerdere kamers mee kunnen worden behangen. Hierop staan veel geweldsdelicten,pogingen tot moord, toebrengen van zwaar lichamelijk letsel en meer van dit soort dingen. Ook heeft Knight banden met een beruchte straatbende.

De bank vermoed dat de mogelijke koper van Death Row, The Global Music Group door de reputatie van Suge Knight van koop heeft afgezien. Suge Knight heeft verschillende personen daadwerkelijk met de dood bedreigd. Een van deze personen is Lydia Harris die het label samen met hem heeft opgericht. Kort nadat het label was gestart werd ze er door Knight uitgewerkt. Vorig jaar deed de rechter uitspraak in een zaak die ze tegen Knight hiervoor had aangespannen. Suge Knight moest haar 107 Miljoen Dollar betalen. De woorden die hij na afloop van de rechtszaak aan Harris richten waren “Your Dead Bitch”!

Op 15 Januari komt een nieuwe veiling en zal geprobeerd worden het label te verkopen.
Men heeft er geen hoge verwachtingen van omdat veel mensen ontzettend bang zijn dat Knight hun zal proberen te intimideren of misschien iets zal aandoen.
Tags: suge knight houd kopers weg van deathrow 2pac snoop dogg hiphop rap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact