Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lange Frans maakt muziek voor film Spion Van Oranje!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


04.01.2009

Rapper Lange Frans heeft twee liedjes voor de nieuwe speelfilm Spion van Oranje gemaakt, een actiekomedie van Tim Oliehoek met Paul de Leeuw in een dubbele hoofdrol. Ik vind het een grote eer om aan deze film mee te werken, het was voor mijn een creatieve uitdaging', aldus Frans Frederiks, zoals de rapper voluit heet. De singles heten Ze Noemen Me De Man en Klaar Voor Wat Komen Gaat. Beide teksten zijn geschreven door Frederiks en de muziek is gecomponeerd door Giorgio Tuinfort die momenteel veel met Akon werkt.

Paul de Leeuw speelt in de film zowel couturier Francois van Vliet als zijn tweelingbroer Bruno von Lippe. Naast De Leeuw spelen Najib Amhali, Jennifer Hoffman, Nelly Frijda, Fred Goessens, Hans Kesting en Plien van Bennekom mee in de film. Er zijn gastoptredens van onder anderen Patty Brard, Gerard Joling, Jort Kelder en de Belgische popster Natalia, die tevens de titelsong zingt.

De film gaat over de terroristische tweelingbroer van de onhandige couturier Francois van Vliet. Die broer wil in Nederland een ramp aanrichten en Francois lijkt de enige die het land kan redden. Francois moet de plaats van Bruno innemen om hem te stoppen. Francois ontpopt zich tot redder des vaderlands. Spion van Oranje is vanaf 5 februari 2009 in de bioscoop te zien.
Tags: lange frans maakt filmsoundtrack spion van oranje ze noemen me de man paul de leeuw film movie 5 februari premiere


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact