Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
KBF van Reflex FM naar ochtendshow Giel Beelen 3FM!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


18.12.2008

Van Reflex FM naar de landelijke ochtendshow van Giel Beelen voor rapgroep KBF lijkt het slechts een kleine stap! Rappers Klaas,Bhaggie en Fadda maakten hun radiodebuut op Reflex FM met de track “Ik Mis” en kregen enorm veel airplay! Dit feelgood nummer neemt je mee terug maar je jeugd, toen alle dingen nog goed waren. Op Reflex FM werd het nummer letterlijk grijs gedraaid en kwamen er veel positieve reacties op de track!

Doordat het nummer op Reflex FM zoveel werd gedraaid kregen plotseling ook ander media belangstelling voor KBF. Dit alles zonder platendeal of een album te hebben uitgebracht! Zo belanden de jongens in een klap op landelijke radiostations waar zij werden uitgenodigd voor interviews!

De track werd zelf opgepakt door 3FM jock Giel Beelen! Op 16 December zaten Klaas,Bhaggie en Fadda in zijn ochtendshow. Ze brachten het nummer daar live ten gehore.
De jongens waren tevens niet beroerd om hierbij ff props te geven aan Reflex FM! Want vanaf het moment dat KBF op Reflex FM airplay kreeg belande alles voor de groep in een stroomversnelling.

Klaas, Bhaggie en Fadda, zullen met KBF de Amsterdamse Nederhop opnieuw op de kaart zetten. In eigen beheer hebben de jongens al weer heel wat nieuwe tracks opgenomen. Schrijven,produceren de jongens van KFF doen alles zelf. Het kan dan ook niet echt lang meer duren voordat de supertalenten van KBF een platendeal krijgen aangeboden en een album zullen mogen uitbrengen! Voorlopig doet KBF het op eigen kracht en krijgen de rappers steeds meer en meer fans. De naam van KBF ligt op de lippen van elke echte Nederhop fan in de straten van Nederland!








Tags: kbfik misgiel beelen3fmlandelijkeradiodebuutnederhoprap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact