Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
LadyKillers met DJ Chuckie het ultieme kerstfeest van 2008!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


16.12.2008

LadyKillers met DJ Chuckie het ultieme kerstfeest van 2008!

Reflex FM geeft je de kans om te ontsnappen aan de jaarlijkse familie beslommeringen zoals steengrillen met de hele familie en daarna gezellig naar de meubelboulevard.
Jij heb eerste kerstdag wel wat beters te doen! Op deze dag ga jij namelijk helemaal los tijdens Ladykillers in Outland Rotterdam op de beats van onder andere Dj Chuckie!

LadyKillers is nog steeds the talk of the town! Alleen wie de eerste editie heeft meegemaakt kan erover meepraten! Een bomvolle Outland, chicks with kicks.. pompende housebeats en een ongekende sfeer! Of je nou een dipje deed in de overheerlijke chocolade fontein, een glas heerlijke martini proseco ophaalde of jezelf onder handen liet nemen door een van de hairstylisten… LadyKillers was aan!
Tijd voor het vervolg! En wel op eerste kerstdag! Wederom zal de Rotterdamse Outland het domein zijn van een zeven uur durend spektakel! Eindelijk een escape om van de jaarlijkse familie beslommeringen af te komen.

Jij bent er,DJ Chuckie is er en Ryan Marciano en DJ Sunnery James! En nog duizenden partycrashers maken het een kerst om nooit te vergeten.
De kaartverkoop is inmiddels gestart en vanwege de kredietcrises is de entreeprijs extra laag gehouden. Je hoeft maar 15 euries mee te brengen voor een ticket zodat ook dat geen excuus kan zijn om niet te komen. Dit kerstfeestje mag je niet missen ennuh sleur gelijk je vrienden en vriendinnen ook mee! Hebben die op eerste kerstdag eindelijk ook eens iets leuks!








Tags: ladykillersoutlandrotterdameerstekerstdagultiemekerstpartykerstfeest


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact