Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Concert D12 verplaatst naar 29 Maart 2009!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


15.12.2008

Nadat rapper The Game afgelopen donderdagavond De Melkweg in Amsterdam bijna compleet had afgebroken had rapgroep D12 morgenavond de rotzooi mogen opruimen. Helaas is dit Hiphop concert vanwege slechte kaartverkoop uitgesteld en verschoven naar 29 Maart 2009! Er is besloten om de toegangsprijs voor dit concert flink te verlagen! Dus grijp nu je kans en laat dit buitenkansje niet liggen! Baal je omdat je al 30 Euries voor kaarten had betaald? Geen probleem want op de dag van het concert krijg je aan de kassa van De Melkweg gewoon het verschil terug!

D12, Obie Trice & Royce da 5’9", eigenlijk is Eminem de enige die nog in dit imposante rijtje hiphopartiesten ontbreekt. De wereldberoemde rapper maakte ooit deel uit van het D12 collectief, haalde Obie Trice binnen op zijn eigen Shady Records en vormde het duo Bad meets Evil met Royce da 5’9.

D12 is oorspronkelijk opgericht door Eminem, Proof, Bizarre, Eye Kyu, Killa Hawk en Fuzz Scoota gelijkend aan het los-vaste concept van The Wu Tang Clan. Het succes van Eminem legde de groep geen windeieren en zowel het debuut ‘Devil’s Night’ als de opvolger ‘D12 World’ waren beiden goed voor Platinum.

Na de solocarrière van Eminem heeft de groep op tragische wijze Bugz en Proof verloren, die beiden door vuurwapens om het leven zijn gekomen. Ondertussen bestaat de groep uit Bizarre, Kon Artis, Kuniva, Swift en wederom Eminem. De laatste vergezelt de groep echter zelden tijdens het touren. Ondanks hardnekkige geruchten dat er een nieuw album van D12 op komst is, is dit nog niet bevestigd.

De uit Michigan afkomstige rapper Obie Trice werd oorspronkelijk ontdekt door Bizarre van D12, waarna de man op Eminems Shady Records met zijn debuutalbum ‘Cheers’ oldschool hiphop verpakte in ingenieuze beats en hoogwaardige streetcredibility. Net zijn overstap naar het label ‘World Wide Hustle’ komt hij volgend jaar met het derde album ‘Bottom’s Up’, o.a. geproduceerd door niemand minder dan Dr. Dre.

Royce da 5’9” raakte na zijn enorme underground hit ‘Boom’ bevriend met Proof en Eminem. Met deze laatste vormde hij het duo Bad Meets Evil, onder welke noemer een aantal tracks voor ‘The Slim Shady LP’ geproduceerd werden. Met ‘Rock City’ en ‘Death Is Certain’ leverde hij al twee hiphopklassiekers af en met zijn laatste ‘Independent’s Day’ bevestigde de man wederom zijn reputatie als één van de beste rappers in het genre.

D12,Obie Trice en Royce da 5’9 29 Maart,Melkweg Amsterdam!
Get your tickets now!







Tags: D12concertverplaatst naar29december29 Maart 2009uitgesteldmelkwegamsterdamobie tricehiphopraptoegangsprijsverlaagd


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact