Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Diddy slaat nieuwe slag in oorlog met Jay-Z!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


15.12.2008

Rapper,platenbaas,acteur en zakenman Sean Diddy Combs heeft wat gas terug moeten nemen in zijn persoonlijke oorlog tegen Jay-Z.
Diddy heeft Jay-Z de oorlog verklaard toen deze zijn plannen bekend maakte om een eigen platenlabel te starten samen met het bekende producers duo Stargate.
De kemphanen halen al een tijdje over en weer naar elkaar uit. Diddy kwam recent met een distrack richting Jay-Z toen deze laatste een hit scoorde met Swagger Like Us feat.T.I. Vervolgens kwam Diddy met het nummer Swagger Like Puf waarop hij zelfs met vuurwapens loopt te schieten, en Jay-Z beschuldigd zijn stijl te kopiëren.

Onlangs leek het of de twee vrede hadden gesloten omdat Jay-Z het nummer Brooklyn Go Hard opnam voor de Bad Boy soundtrack van de film Notorious. De kemphanen hadden hun strijdbijl maar tijdelijk begraven want zaken gaan nu eenmaal voor.
Nadat de single was uitgebracht gooide Diddy direct wat olie op het vuur door een distrack naar Jay-Z uit te brengen op de beat van Jay-Z Brooklyn Go Hard!
Diddy plaatste hiervoor speciale reclame banners op MySpace welke naar zijn persoonlijke Diddy page op Myspace gingen. Daar begon dan direct wanneer je op de pagina kwam de distrack Brooklyn Go hard van Diddy te spelen.

Dit schoot Jay-Z echt in het verkeerde keelgat! Hij eiste Diddy direct de reclame banners en distrack te verwijderen. Jay-Z vertelde hem anders uit het Notorious project te stappen en geen videoclip te zullen maken voor zijn versie van Brooklyn Go Hard!
Diddy heeft vandaag gehoor gegeven aan de dreigementen van Jay-Z en de distrack en banners verwijderd. Maar niet voordat hij nu zijn andere distrack naar Jay-Z, Swagger Like Puff prominent bovenaan de playlist op zijn MySpace had geplaatst!
Wat Diddy betreft is deze oorlog nog lang niet voorbij!








Tags: diddybadboyoorlogjay-zswaggerlikepufbrooklyn go hard


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact