Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Ne-Yo op 26 Januari 2009 in HMH Amsterdam!  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.11.2008

Ne-Yo komt naar Nederland. De 29 jarige r&b-zanger geeft op 26 januari een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De zanger die werd geboren als Shaffer Chimere Smith brak in 2006 door met het nummer “So Sick” afkomstig van zijn debuutalbum. Het maakte hem in een klap een wereldster! Vele hits volgden zoals “Because of You” en “Closer”. Momenteel heeft de superster weer een Top 10 hit te pakken met “Miss Independent” De naam Ne-Yo komt van zijn favoriete personage Neo uit de Matrix films.

Ne-Yo is een allround artiest die ook zelf schrijft en produceert. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor andere artiesten. Zo schreef hij onder andere “Irreplacable” voor Beyonce en “Unfaithfull” voor Rihanna.
Recent maakte ook zijn jongere zus Nikki Smith haar debuut in de muziek industrie! Zij brengt binnenkort haar debuutalbum “The Nikki Smith Project”uit. Aardig gegeven is dat ze hierbij geen hulp wil van haar oudere broer Ne-Yo. Ze wil niet bestempeld gaan worden als het zusje van en de dingen op eigen kracht doen

Ne-Yo geeft op 26 Januari een eenmalig concert in de HMH. De kaartverkoop start vanaf zaterdag, en men verwacht dat de kaarten heel snel zijn uitverkocht. Wees er dus snel bij!
Op Reflex FM hoor je als eerste zijn splinternieuwe single "Mad" afkomstig van Ne-Yo zijn nieuwe album Year Of The Gentleman!De video voor deze nieuwe single gaat deze week in premiere!
Tags: neyo hmh heiniken music hall 26 januari 2009 concert optreden nikki smith ne-yo def jam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact