Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Beyonce dropt haar nieuwe dubbelalbum vandaag op MySpace!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.11.2008

Zangeres Beyonce kan niet langer wachten om haar nieuwe dubbelalbum “I Am Sasha Fierce”aan haar fans te laten horen! Ze heeft alle tracks van het nieuwe album gezet op haar persoonlijke MySpace pagina! MySpace heeft vandaag zwaar te lijden onder de vele hits. De pagina vloog er vanmorgen uit maar is inmiddels weer in de lucht!

Het dubbelalbum komt pas volgende week uit, op 18 November. Op het album presenteert de zangeres haar nieuwe veel brutalere sexy en uitdagende alter ego Sasha Fierce.
De eerste disc heet “I Am….”en hierop staan een hoop mooie gevoelige ballads.
De tweede disc heet “Sasha Fierce” en hier neemt haar alter ego het over, de zangeres gaat compleet los op een aan een schakeling van up-tempo party tracks!

Beyonce is erg trots op haar nieuwe album waaraan bijna alle bekende producers van nu hebben meegewerkt. Ze heeft voor dit album samen gewerkt met The Dream,Tricky Stewart,Jim Jonsin,Rodney Jerkins, Sean Garret, en nieuwe producers Rico Love & Ryan Tedder! Ik hoop op heel veel positieve feedback op mijn persoonlijke MySpace pagina van de fans zegt Beyonce “Ik kan niet wachten om te horen wat de wereld vind van mijn nieuwe album en ben zelf erg trots op het resultaat”vertelde de zangeres Reflex FM in het persbericht!








Tags: beyoncei amsasha fiercenew albummyspace18 november 2008single ladiestmf


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact