Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
50 Cent steelt beat van Eminem!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.11.2008

Op de website van G-Unit werd al over het feit gesproken! 50 Cent zou een beat van Eminem hebben gestolen om te gebruiken voor een track op z’n nieuwe album.
50 Cent heef een bekentenis afgelegd aan MTV; hij is schuldig!

Rapper 50 Cent heeft een door Dr.Dre geproduceerde track op zijn album. Hij kreeg de door Dr.Dre geproduceerde beat van Eminem en kwam naar z’n huis in Detroit om de beat op te halen. Op een gegeven moment verliet Eminem even z’n huis studio waar ze wat aan het chillen waren.

Dit was het perfecte moment voor 50 om te slaan “out there," 50 said. “ I went through Em's computer and found what I needed. Yes, I did. I got me the record I needed. I was like, 'Wait till they hear this.' I wrote it; Em heard it. He was like, 'You gotta keep that for yourself. This is too crazy.' Vertelde 50 Cent in een interview

Hij mocht de gestolen beat houden en heeft nu dus 2 nummers die geproduceerd zijn door Dr.Dre op zijn nieuwe album ‘Before I Self Destruct” Het nieuwe album van 50 ligt in December in de winkel.
De door Scott Storch geproduceerde eerste single “Get up” begint al een aardige hit te worden!

50 Cent kan niet wachten op het moment dat Kanye West zijn nieuwe album “808's And Heartbreak”in de winkel ligt,hij vertelde het direct te gaan luisteren. Vorig jaar hield hij met Kanye een weddenschap over wie van hun de meeste album zou verkopen in de eerste week! Kanye won deze weddenschap,maar 50 Cent is er van overtuigd Kanye deze keer te verslaan! Van de eerste tracks van Kanye was hij niet onder de indruk. Het album van Kanye ligt op 16 December in de winkel en die van 50 al een week eerder!








Tags: 50fifty50 cent steelt beat50 steals beateminemdr.dreinterscopebefore i self destruct2008g-unitmtv


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact