Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Joran van der Sloot spoorloos verdwenen!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


10.11.2008

Sinds bekend werd dat Peter R. de Vries voor zijn programma Joran van der Sloot op verborgen camera heeft vastgelegd terwijl hij in Thailand voorbereidingen treft voor mensenhandel, is de 21-jarige Nederlander spoorloos verdwenen.

Zodra het nieuws van de tweedeundercoveroperatie tegen hem naar buitenkwam heeft Joran waarschijnlijk Bangkok verlaten. Hij bezocht die avond volgens getuigen nog wel een feest, maar keerde niet meer terug naar de villa waar hij verbleef.
Een Nederlandse man zou hem vrijdagavond hebben gezien toen hij een binnenlandse vlucht nam naar het eiland Koh Samui voor de Thaise kust.

De Thaise justitie zou al interesse in de beelden hebben getoond. De banden worden nu door ambassadepersoneel vertaald.
De advocaat van Joran, mr. Bert de Rooij, liet gisteren weten dat het overleg met zijn cliënt ‘maar moeizaam’ verloopt.

"Ik hoop op snel contact" zegt zijn advocaat. We zullen dan als eerste bespreken of het verstandig is om in Thailand te blijven. Van wat ik ervan hoor, is daar zelfs een voorarrest niet mals, ongeacht of er nu bewijs is of niet. Daar wil niemand in een cel belanden.’

Bijna 3,5 miljoen mensen keken zondagavond naar de televisieuitzending van Peter R. de Vries over Joran van der Sloot. Dat blijkt maandag uit cijfers van de stichting KijkOnderzoek. Het was daarmee het best bekeken programma van de zondagavond.
Eerder dit jaar trok de uitzending van de misdaadverslaggever over Joran en de verdwijning van de Amerikaanse tiener Natalee Holloway zeven miljoen televisiekijkers. Met dat programma won De Vries een Emmy Award. De uitzending over Holloway ging de hele wereld over.











Tags: JoranverdwenenThailand20082009nieuws


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact