Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
50 Cent gaat tuinieren met bejaarde actrice Bette Midler!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


04.11.2008

Heeft 50 Cent zijn street credibillity verloren nu hij gaat tuinieren met de bejaarde actrice Bette Midler? De rapper en actrice opende vanmorgen in de wijk Queens in New York een tuintje voor de buurt! Het is de buurt waar 50 Cent opgroeide,en de rapper wil graag voor deze buurt iets goed terugdoen. De rapper had flink wat geld over voor dit project en investeerde maar liefst 200.000 Dollar in het project!

Rapper 50 Cent is een echte weldoener en heeft een stichting met de naam G-Unity.
Deze stichting geeft jaarlijks een paar miljoen weg aan projecten die voornamelijk op jongeren gericht zijn.
Actrice Bette Midler die zelf ook een groot weldoener is benaderde 50 Cent met het plan een mooie buurttuin aan te leggen in de rapper zijn oude buurt.

De rapper was gelijk enthousiast voor het plan en ondernam gelijk actie. Vandaag opende 50 Cent en Bette Midler persoonlijk de tuin door een lint door te knippen.
Er ontstond bij 50 gelijk een nieuw idee om een jaarlijks terugkerend event in de tuin te organiseren. Het zal een nieuw project worden van zijn stichting!

Ook in de muziek gaat het goed met 50 Cent. De rapper maakte recent zijn comeback met de door “Scott Storch” geproduceerde single Get Up. De single word goed opgepakt door de radiostations en lijkt een grote hit te gaan worden! Het is de eerste single afkomstig van zijn nieuwe album “Before I Self Destruct” dat in December uitkomt!








Tags: buurttuin 50 CentBefore I Self Destruct rapr&bnewsmusicnewsmuzieknieuws


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact