Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Partysquad-update: Jerry Leembruggen is terug in Nederland!  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


15.10.2008

Goed nieuws! Beide leden van The Partysquad zijn terug in Nederland. Het was even stil rondom Jerry en Ruban, maar ze hebben op eigen bodem weer iets van zich laten horen. "Na mijn laatste bericht over het contact dat ik had met Jerry, dachten sommige mensen dat hij alweer rechtop zat en helemaal blij was; zover is het nog niet hoewel het nog steeds elke dag beter met hem gaat. Maar om gelijk maar even iets heel positiefs te melden: we zijn allebei in nederland!", zo stond te lezen op hun website.

Voorlopig ligt Jerry de eerste paar dagen nog even in quarantine. "Dat is standaard bij patienten die uit een ander ziekenhuis komen. De doktoren op Ibiza gaven zelf aan dat het voor Jerry's herstel ook goed is om in Nederland te zijn, omdat hij hier de Nederlandse taal om zich heen hoort en de faciliteiten voor revalidatie veel beter zijn enzo."

Nu Jerry weer in Nederland is besluit hij weer verder te gaan met The Partysquad-business. "Ik ga vanaf deze week weer wat dingen oppakken en samen met bevriende dj's zal ik ook weer boekingen doen, oftewel; je kunt the partysquad weer in de clubs verwachten! Het is natuurlijk best wennen om dit zo te doen, maar Jerry zou niets anders willen."

Volgens Ruben zou de DJ niet anders willen dan dat hij verder zou gaan met hun droom. "We hadden net voor ons tripje naar Ibiza 2 nieuwe singles en video's afgerond, die we jullie dus zeker niet willen onthouden!"

Verder praat Jerry nog over een samenwerking met Erykah Badu voor een dance4life single, die ook geremixed wordt door Laidback Luke. "Voor ons was het een super ervaring om met zo'n getalenteerde artieste te mogen samenwerken. We zijn dan ook heel trots op het eindresultaat."

Jerry bedankt al hun fans voor de steunbetuigingen van de afgelopen weken en beloofd weer met een update te komen. "Ik kan iedereen niet genoeg bedanken voor alle steunbetuigingen en andere support! Dit was en blijft onmisbaar voor ons - jullie zijn echt dope!"Tags: jerry ruben partysquad leembruggen ibiza auto ongeluk ziekenhuis


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact