Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Britney praat openhartig in MTV-documentaire  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.10.2008

De afgelopen twee a drie jaar zijn jaren om voor altijd te vergeten voor Britney Spears. Nu haar leven weer een beetje op de rails staat, wil ze dit onderdeel graag afsluiten en dat doet ze door openlijk over haar problemen te praten in haar eigen documentaire, die MTV op de buis brengt.

Een scheiding, drugs, alcohol, verkeerde vriendjes, ruzie met paparazzo en het verlies van de voogdij over haar twee zoontjes... het zijn enkele dingen die de afgelopen jaren orde van de dag waren bij Britney. In de docu 'For The Record' praat Britney over de afschuwelijke periode.

"Ik wilde deze documentaire maken omdat ik nu eens aan mensen wilde laten zien hoe ik graag gezien wil worden en niet hoe de pers dat wilt. Op deze manier kan ik aan iedereen laten zien of vertellen wat ik echt heb doorgemaakt en waar ik nu naar toe ga," aldus Britney.

Tijdens haar muzikale comeback is de zangeres voortdurend gefilmd. Ook die beelden zullen uitgezonden worden in de docu. Verder laat de docu zien hoe Britney na die jaren haar leventje weer heeft op kunnen pakken. Ook de opnames van haar clip voor 'Womanizer' zijn in de docu verwerkt. Daarbij komen nog eens de backstage beelden van de MTV Video Music Awards, die ze mocht openen.

Op 30 november zal de documentaire voor het eerst te zien zijn in Amerika. Twee dagen later komt Britney's album 'Circus' uit. En om het feestje compleet te maken is de zangeres op die dag ook nog eens jarig.

Check hier een preview van de Britney-docu van MTV:









Tags: britney docu documentaire mtv


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact