Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Christina Milian tekent samenwerking met MySpace voor comeback  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.09.2008

Christina Milian is bezig met haar muzikale comeback. Ze heeft hiervoor een contract getekend met de online community Myspace.

De inmiddels 26-jarige zangeres scoorde een paar jaar geleden een aantal grote hits, zoals 'AM to PM' uit 2001 en 'When You Look At Me' uit 2002. Ook 'Dip It Low' uit 2004 werd een hit. Daarna ging het echter bergafwaarts met haar. In 2006 werd Christina gedumpt door Def Jam wegens tegenvallende verkoopcijfers.

Twee jaar later is Christina bezig met haar comeback en vastbesloten een goede start te maken.

Myspace zorgde al voor een doorbraak van onder andere Lily Allen, Colbie Caillat en Esmee Denters, die samen met Justin Timberlake was te horen. "Ik zat bij een platenlabel waar voor mij werd bepaald wat ik moest doen. Nu heb ik dat niet en kan ik zelf de richting aangeven die mij het beste lijkt. Ik ben heel goed gemotiveerd door de goede samenwerking met Myspace Records," aldus Christina.

Ze zegt in het interview dat de pauze, die ze anderhalf jaar heeft gehad, een goed leermoment is geweest. "Ik ben er anderhalf jaar uit geweest en heb alles rustig op een rijtje kunnen zetten. Ik heb inspiratie opgedaan en mezelf opgeladen om nu met mijn beste album ooit te komen," aldus Christina.

Op 6 oktober released Christina via haar Myspace haar eerste single 'Us Against The World'.Tags: christina milian


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact