Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
The Game wil wel heel graag beef met Jay-Z  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


18.08.2008

The Game daagt Jay-Z openlijk uit voor een beef. In 2005 schreeuwde de rapper al tijdens een optreden in de Heineken Music Hall de woorden "Jay-Z can suck my dick, i wanna get beef with him", maar tot een beef is het nooit gekomen, want Jay-Z reageerde niet.

Game was het wachten meer dan zat en probeerde het in 2007 met de track 'My Bitch', maar wederom geen reactie van Jay-Z. Gisteren vond Game het weer tijd voor een beefoproep, zoals hij deed in een Amerikaanse radioshow. Toen hem werd gevraagd hoe het zat met zijn ruzie met Jay-Z reageerde hij nogal hard. "Ik heb veel disrespect voor Jay-Z, ik ga hard. Het gaat keihard, en dan niet hardcore, maar gewoon fokking hard. Ik ga naar z'n oma, z'n kinderen en z'n chick. Het wordt hard en het kan me geen ene fuck schelen!" aldus The Game op de radio.

Een beetje laf is de rapper wel, want hij zegt het stiekem niet in zijn eentje af te kunnen. "Mijn hele crew is tegen de personen tegen wie ik ben, ik heb een hele crew achter me, dus wees gewaarschuwd," schreeuwde hij op de radio.

The Game smeekt Jay zowat om een beef, omdat hij wel wat marketing kan gebruiken voor z'n aankomende album. "Ik kan een fan zijn van Jay en alsnog zijn ogen uitprikken. En dan nog steeds een fan zijn. Nadat ik hem finish, luister ik naar al z'n tracks, zo koelbloedig ben ik. Ik kus hem vaarwel met z'n eigen lippen. Jay, ik maak je zo boos dat je mij wel MOET dissen. Ik zweer het, ik heb een album die wat nodig heeft, diss me, man!"

Tijdens een tenniswedstrijd werd Jay-Z gevraagd wanneer hij eens achter The Game aangaat. "Ik ga niet eens met hem fokken, daar heb ik geen tijd voor. Ik laat hem zichzelf wel zo pijnigen dat hij zelfmoord pleegt," aldus Jay.







Tags: jay-z beef the game


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact