Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Typhoon showt nieuwe videoclips tijdens optreden in Paradiso  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


01.07.2008

Over twee weken, op 15 juli, staat niemand minder dan Typhoon in de Amsterdamse Paradiso voor een exclusief concert. De jazzformatie New Cool Collective verzorgt die avond de muzikale invulling. Zij brengen je vooral een vette combi tussen jazz, dance, latin en salsa.

Tijdens die avond zal de Nederrapper ook twee nieuwe videoclips tonen die nog niemand heeft kunnen zien. De clips zijn geinspireerd op filmpjes die jongeren via Youtube hebben geupload in samenwerking met Weerwoord. Het Weerwoord is een kanaal op youtube.com dat speciaal voor jongeren is ontwikkeld om hen een platform te geven waar ze negatieve stereotypen over zichzelf de kop in kunnen drukken.

Nederlandse jongeren maakten de afgelopen maanden ruim 60 filmpjes die de positieve kant van het jongerenleven laat zien. Het kanaal heeft hierop al 1000 reacties ontvangen en is inmiddels 60.000 keer bekeken.

Rapper Typhoon vond zichzelf in vele opzichten in dit kanaal passen en zorgde voor een ontwikkeling tussen zijn clips en de filmpjes die de jongeren hebben geupload.

Op basis van de inzendingen en de reacties van de jongeren besloot hij om het nummer 'Dubbele Beloning' en bijbehorende videoclip te maken. Twintig leerlingen van het Newman College in Breda hebben de meeste filmpjes ingestuurd voor de Weerwoord competitie. Zij zullen op 15 juli tijdens het concert van Typhoon in Paradiso de premiere van de videoclip, dat is gemaakt op basis van o.a. hun eigen filmpjes, meemaken.

Na het optreden zal de clip worden geupload op Youtube's Weerwoord-kanaal. Ook zal er een gratis MP3 download beschikbaar worden gesteld.rapTags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact