Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
50 Cent verbouwd kantoor advocaat!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


07.06.2008

Het gevecht om geld tussen rapper 50 Cent en zijn ex vriendin Shaniqua Tompkins is met het afbranden van 50’s kapitale villa nog lang niet over!
De voormalige geliefden voeren al langer strijd om de woning. Vorige maand kreeg Shaniqua van haar ex te horen dat ze zijn huis moest verlaten óf dat ze een huur van 4500 dollar per maand moest gaan betalen.

Vorige week is de kapitale villa tijdens een mysterieuze brand tot de grond toe afgebrand. Zijn ex vriendin Shaniqua kon met de tienjarige zoon van haar en de rapper ternauwernood aan de vuurzee ontkomen.
Het vuur greep razendsnel om zich heen en direct werd vermoed dat de brand was aangestoken. Shaniqua hoorde net voordat de brand ontstond glasgerinkel, en later vond de brandweer buiten ook een lege jerrycan waarin benzine had gezeten.
Shaniqua beschuldigt de rapper er nu van mensen te hebben ingehuurd om haar te vermoorden, en denk dat de brand een regelrechte moordaanslag was!

Op verzoek van Shaniqua en haar advocaat kwam 50 Cent enkele dagen na de brand met zijn ex praten over het gebeurde en de financiële regeling tussen haar en de rapper.
Dit gesprek liep niet helemaal soepel en al snel ontstond ruzie.Waarop 50 Cent zijn bodyguard opdracht gaf het kantoor van haar advocaat kort en klein te slaan! Hierna ontstond een gevecht tussen beveiligingsmedewerkers van het advocatenkantoor 50 en zijn bodyguard welke zich buiten op straat ook nog heeft voortgezet!








Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact