Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Ice Cube wil president Bush op z'n bek slaan!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


12.05.2008

Rapper en filmacteur Ice Cube is terug bij zijn grote liefde de muziek, en maakt met zijn nieuwe album “Raw Footage” een indrukwekkende en keiharde comeback!
Op “Raw Footage” doet de rapper weer flink van zich spreken met heel wat maatschappij kritische teksten over keiharde beats! Ook uit hij zijn woede over het feit dat iedereen tegenwoordig gangsta rap de schuld geeft aan alle nare dingen die er in de wereld gebeuren!

Ice Cube, geboren als O'Shea Jackson (Los Angeles, 15 juni 1969) is een Amerikaanse rapper en acteur. Hij werd in de jaren 80 bekend door de rapgroep N.W.A (Niggaz with Attitude). Ice Cube was het brein achter de maatschappijkritische teksten van N.W.A.o het hoogtepunt van de rapgroep verliet hij N.W.A. wegens een meningsverschil met bandlid Eazy E. Hij rapte bij voorkeur over geweld en wapens. Ice Cube schreef en rapte liever over meer maatschappelijke thema's als politiek en armoede. In 1990 bracht Ice Cube zijn eerste, en meteen succesvolle, soloalbum 'AmeriKKKa's Most Wanted' uit.

Ook zijn nieuwe single “It Takes A Nation” is een spraakmakend nummer!
Ice Cube rapt onder andere “I’m the only rapper that wanna fist fight the president!”
Op het einde neemt hij de haters van rapmuziek op de hak, en hoor je een sample waarin een buitenlandse stem zegt “So violent so angry,damed that rap music!”
De nieuwe single van Ice Cube “It Takes A Nation” hoor je al regelmatig op Reflex FM voorbij komen, wt wij draaien de nieuwe r&b en rap altijd het eerst!








Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact