Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Orient Express uitgeroepen tot beste chinees van Amsterdam #Thuisbezorgd  
[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


17.01.2018

Dat hard werken wordt beloond weet Orient Express Amsterdam als geen ander. Het bezorgrestaurant mag zich namelijk vanaf nu Beste Chinees van Amsterdam noemen. Oriënt Express is grote winnaar van de Thuisbezorgd Awards 2017 in de categorie Chinees.

Het bezorgrestaurant in Amsterdam Noord werd opgericht in de jaren 90, en heeft al die tijd een strak concept waaraan nauwelijks iets is veranderd. Al vanaf de start wou Oriënt Express de schimmige bedrijfscultuur van Chinese restaurants veranderen. Het is bij de meeste restaurants een groot geheim wat er in de keuken gebeurd, behalve bij Oriënt Express. Al vanaf de start werkt het restaurant met een zeer professionele open keuken waarin iedereen een kijkje kan nemen.

Hygiëne heeft Oriënt Express hoog in het vaandel staan. Ook versheid van de producten. Al het vlees, vis en groente wordt dagelijks vers aangevoerd en verwerkt tot de meest smaakvolle gerechten. De gerechten worden zorgvuldig verpakt en gaan onderweg per auto naar de tevreden klanten.

Het is bij Oriënt Express natuurlijk ook mogelijk u gerechten af te halen en met eigen ogen te aanschouwen hoe de chefs deze in grote wok Pannen bereiden. Orient Express is dagelijks geopend behalve op maandag. U bent welkom van 16.30 tot 21.30. Online bestellen doet u via www.orientexpress.nlMeer over Orient Express:
12/04/2017 Orient Express uitgegroeid tot Nr.1 bezorgdienst van Groot AmsterdamTags: orient express beste chinees amsterdam thuisbezorgd winnaar.award


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact