Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Boef opnieuw door politie gearresteerd  
[© 2019 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


17.09.2016

Rapper Boef bekent van de hitsingle 'Lauw' en de treitervlogs tegen poltie en justitie is vannacht opnieuw gearresteerd. Hij werd vlak voor een optreden in club 013 in Tilburg aangehouden, bevestigt de politie. "Wij hebben hem een aantal gedragsaanwijzingen opgelegd en daar heeft hij zich niet aan gehouden", zegt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM). "Daarom voelden wij ons genoodzaakt om hem weer te arresteren."

Boef (23) werd vorig weekend in Rotterdam gearresteerd nadat hij in een vlog op internet had opgeroepen om naar Tilburg te komen om daar te gaan vechten. Die actie was gericht tegen de Tilburgse rapper Para Soma en diens aanhang. De van opruiing verdachte Boef was juist donderdag vrijgelaten. Hij blijft volgens de politie verdachte.

Vanwege de ophef rond zijn persoon hebben zaaleigenaren, onder meer in Dordrecht, Eindhoven en Tilburg, optredens geannuleerd. Volgens het Dordtse poppodium Bibelot was de rapper daar zaterdag sowieso niet welkom, omdat hij zich na zijn vrijlating ,,wederom beledigend en bedreigend'' heeft uitgelaten in de richting van de politie.

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft hem vrijdag in Tilburg gehoord over de beledigingen van agenten in zijn vlogs. Na het verhoor is hem door het OM een dagvaarding voor een zitting van de politierechter meegegeven.

Check hier de video van zijn arrestatie:
Meer over Boef:
23/03/2017 Boef breekt Spotify records met album SlaaptekortTags: boef opnieuw gearresteerd


 Reflex FM - Copyright © 1980-2019 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact