Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Strandtent Woodstock Bloemendaal door brand verwoest  
[© 2019 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


19.01.2016

De in de zomer populaire standtent Woodstock 69 Bloemendaal is gisteren door een grote brand compleet verwoest. De standtent met complete inventaris lag opgeslagen bij een camping in Overveen waar gisteren een enorme brand voor grote schade zorgde. In de opslag lagen nog meer standtenten opgeslagen, maar die wist de brandweer te sparen voor het vuur.

Woodstock 69 was 16 jaar lang toonaangevend, en werd een legende. Woodstock moet je zien, ruiken, proeven en meemaken, dan pas weet je wat het echte Woodstock gevoel is, zo omschrijven gasten de standtent De sfeer is gemoedelijk en gastvrij. In de zomer vinden er vele optredens plaats en inm de avond kon je vaak aanschuiven voor een barbeque of na een heerlijke dag strand met zn allen rond het kampvuur genieten van zomerse sferen en muziek.

Ook al is Woodstock69 aan het strand een begrip geworden, toch was de no nonsense filosofie tot op de dag van vandaag onveranderd gebleven. En dat houdt in dat het huiskamermeubilair en spontane jamsessies er nog steeds waren. Want Woodstock69 in Bloemendaal aan Zee was een plek waar geleefd werd, waar het er niet om gaat wat je bent, maar wie je bent. Een plek waar je het strand op alle mogelijke manieren kon beleven en je je kon laten verrassen door muziek uit alle windstreken of gewoon kon genieten van het ruisen van de zee. Zo was het 16 jaar na de oprichting nog steeds.

De eigenaren die er jaren over deden de inventaris die uit alle delen van de wereld kwam te verzamelen denken dat Woodstock onvervangbaar is. Vandaag gaan de eigenaren overleggen of ze een nieuwe Woodstock laten herrijzen of de handdoek definitief in de ring gooien, en niet meer op het strand van Bloemendaal terugkeren.

Check hier het filmpje:

Tags: strandtent woodstock 69 door brand overveen verwoest


 Reflex FM - Copyright © 1980-2019 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact