Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Taylor Swift grote winnaar bij American Music Awards  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.11.2015

Taylor Swift is de grote winnaar bij de American Music Awards. Zo ging de blondine onder andere naar huis met de Award voor het favoriete pop of rockalbum met haar plaat 1989, lied van het jaar met Blank Space en werd verkozen tot favoriete eigentijdse artiest. Taylor was vanwege haar wereldtournee zelf niet aanwezig tijdens de ceremonie.

In de categorie favoriete vrouwelijke pop of rockartiest werd Taylor verslagen door zangeres Ariana Grande. Ook in de categorie artiest van het jaar wist Swift haar nominatie niet te verzilveren. Deze felbegeerde award ging naar de boyband One Direction, die verder de prijs voor het favoriete duo of groep won.

Nicki Minaj en The Weeknd wonnen ook twee prijzen elk. Nicki kreeg de Awards voor de favoriete rap of hiphopartiest en die voor het favoriete rap- of hiphopalbum, met haar plaat The Pinkprint. Daarmee versloeg ze Drake en J. Cole. The Weeknd won de prijzen voor de favoriete mannelijke soul of R&B artiest en het favoriete soul of R&B-album, met de plaat Beauty Behind The Madness.

Overige Awards waren voor onder anderen Carrie Enrique Iglesias (favoriete Latin-artiest), en Rihanna (favoriete vrouwelijke soul of R&B artiest).Meer over Taylor Swift:
23/06/2015 Taylor Swift krijgt gouden plaat in Ziggo Dome AmsterdamTags: taylor swift grote winnaar bij american music awards r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact