Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Digitzz dropt nieuwe single en video Katjing  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


08.05.2015

Digitzz releast nieuwe single vandaag zijn nieuwe single en video 'Katjing'. De beat van deze track is van de hand van producer Soulsearchin. Met daarin 'Froday', een woordspeling op friday door de man met de beste afro van de Nederlandse hiphop… Digitzz. Voor deze Engelstalige rapper is het elke dag froday. Wat jaren geleden begon als een quirky gimmick die elke vrijdag tot een trending topic leidde, staat inmiddels voor de artiest Digitzz; elke dag met een glimlach en een flinke dosis positiviteit de wereld tegemoet lachen.

(Thank God It's) Froday is tevens de naam van de nieuwe EP van Digitzz. Na twee succesvolle EP's, een hit met 'The Jam', diverse festival shows en voorprogramma's tijdens tours van Gers Pardoel en Chef Special zet deze rappende fro een grote volgende stap. Zo werkt Digitzz op zijn meest ambitieuze project tot nog toe samen met producer Big2 van The Opposites en Soulsearchin, het productieteam achter Mr. Probz.

Vandaag begint Froday met de eerste single van het nieuwe project: Katjing! "Dit nummer heb ik volledig dansend opgenomen", aldus de rapper. "Daar vraagt die track om. Het is een verlengde van de oudere track 'The Jam'. Toen ik voor het eerst bij mijn vriendin Veronica bleef slapen, schreef ik op haar spiegel de woorden 'Let's rob a bank and get freaky in the safe’. Die zin inspireerde de brug in dit nummer.'

Op 12 juni verschijnt de Thank God It's Froday EP en diezelfde avond vieren we deze release met een optreden in Paradiso. De kaartverkoop hiervoor is al van start gegaan.

Digitzz ook uitgenodigd door De Wereld Draait Door om deze single vanavond live te spelen in de uitzending. Vanaf 19.00 uur op NPO1.

Check de video hier het eerst:








Meer over Digitzz:
14/12/2012 Presentatrice Veronica Hoogdalem heeft hoofdrol in video Digitzz
13/12/2012 Digitzz dropt single Buggin You ft.Kay Jayce (Radio Premiere)







Tags: digitzzdroptsinglevideokatjingalbumfrodaydewerelddraaitdoorr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact