Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Amsterdam draait warm voor Koningsdag (Check hier het overzicht)  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


26.04.2015

Amsterdam draait al warm voor de tweede editie van Koningsnacht en Koningsdag! Nog nooit eerder waren er in en om de stad zoveel festivals en podia om de stad te laten trillen op zijn grondvesten. Hoewel het eigenlijk nog niet mag zijn in het centrum al veel druk aan het soundchecken, en klinken er op veel plaatsen in de stad al snoeiharde beats uit de speakers. Net als alle voorgaande jaren zetten we voor jou hier op Reflex Fm een overzicht neer van alle grote festivals in de stad. Let wel, de meeste festivals in de stad zijn niet gratis, en vrijwel allemaal uitverkocht.

Het eerst startende koningsnacht event is Flipside Oldskool aan de Gaasterlandstraat dat al om 13.00 is begonnen, en Kingston Crown in Hannekes Boom te Amsterdam dat start om 19.00. Dit zijn slechts twee van in totaal 43 koningsnacht feesten in Amsterdam.

Wat Reflex FM betreft is de place to be deze koningsnacht Escape aan het Rembrandplein voor R&B Legends Kingsnight editie, in Escape Lounge en Studio.

Heb je geen doekoe voor entree, of houd je van gratis en wil je toch naar een dik feest vanavond en vannacht? Dan ben je welkom op Amstelveenseweg 134 voor We Come One Festival! Op dit gratis festival kun je genieten van lokale en internationale dj's en Amsterdamse artiesten van allerlei genres. Verwacht dub, reggae, house, funk, soul, hiphop, jungle, techno, grime en meer. Dj's zijn: Another Bullshit Night from Cleveland’s DJ Black & Lekker, SmokeSwift en Alonzo Mooi, Aurelie (Low-Pitched), Cut it Dub, Nancy Acid (Do It Together) en Bassculture's Selektor Depender. 21:30o tot 4.00, donaties zijn welkom!

Dit zijn de grootste festivals op Koningsdag 2015 gedurende de dag in Amsterdam:

Loveland van Oranje locatie: Meerpark Time:12.00 status: Uitverkocht

Kingsday Festival locatie: Olympisch Stadion Time:12.00 Status: Uitverkocht

Kingsday Houthavens locatie: Houthavens Time:12.00 Status: Uitverkocht

Hardkingz locatie: Javaeiland Time: 12.00 Status: UitverkochtTags: amsterdamdraaitwarmvoorkoningsdag


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact