Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
PEARL,Your Urban Lifestyle Event 25 en 26 oktober Jaarbeurs Utrecht  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


25.09.2014

Hij komt er weer aan! PEARL,Your Urban Lifestyle Event 25 en 26 oktober Jaarbeurs Utrecht.
Na het grote succes van de eerste editie presenteren Pearl Event en BonBon Entertainment met trots de tweede editie van Pearl,Your Urban Lifestyle event. Een beurs voor de modebewuste man en vrouw. Op maar wel liefst 3000 m2 in Jaarbeurs Utrecht brengt Pearl de vele culturen die Nederland rijk is samen onder een dak. Denk aan de Huishoudbeurs, maar dan exotischer, diverser en letterlijk van alle markten thuis!
Kortom: een plek waar heel nederland zich thuis voelt.

Pearl Event is geen gewone beurs, maar een complete beleving voor al je zintuigen. Entertainment en kennis op doen zijn vaak de voornaamste redenen om een beurs te bezoeken, maar tijdens Pearl ontdek je ook je verborgen talenten en verruim je ook je horizon in de breedste zin. Zo zijn er 7 verschillende Pearlpleinen: beauty, health, fashion, blackhair, food & drinks en lifestyle.

Elk plein heeft voor alle doelgroepen in Nederland een gevarieerd aanbod aan noviteiten en activiteiten zoals: fashionshows, fotomomenten, optredens, workshops, een talentenjacht, make-up wedstrijden voor de gekleurde en blanke huid, een barber battle en nog veel, veel meer! Er is dit jaar zelfs aan onze toekomst gedacht want er is een heuse KidsCorner met gecertificeerde begeleiding en volop bezigheden voor onze young ones. Nu kunnen alle fashionable moms & dads hun kleintjes gewoon mee nemen.


evenement:Pearl Your Urban Lifestyle Event
Datum:25 en 26 oktober 2014
Tijd:11:00 - 19:00
Locatie:Jaarbeurs Utrecht
Vvk adressen:www.pearlevent.nl www.bonbonentertainment.nl

WIN VRIJKAARTEN! Bij Reflex FM maak je natuurlijk kans op vrijkaarten! Mail waarom jij en een vriend of vriendin erbij moeten zijn, plus je naam en achternaam, en leeftijd, en naam en achternaam plus leeftijd naar redactie@reflexfm.nl








Tags: pearlyourlifestyleevent2526oktoberjaarbeursutrecht


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact