Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
The Challenge Reunion op 27 september in Hotel Arena A'dam  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.09.2014

The Challenge Reunion neemt je op 27 september terug in de tijd. Terug naar de tijd dat R&B nog echt R&B was, de tijd dat elke dame een Tark 1 broek of Antiflirt bodystocking MOEST hebben, de tijd dat je de blits maakte met je nieuwe Pocketline Swing telefoon, de tijd dat een heer een dame ten dans vroeg aan het einde van de avond. We hebben het over de beste tijd van discotheek The Challenge uit Hoofddorp!

Iedereen die bij het lezen van bovenstaande denkt: "zoooo dat waren goede tijden" weet precies waar wij het over hebben en met legends als SWV, Montell Jordan, Next, Mary J. Blige, Artfull Dodger, 702 en LL.Cool J maken we jou throwback helemaal compleet.

De Dj's die jou op deze trip down memory lane nemen zijn allemaal mannen die hun strepen hebben verdiend in deze tijd of zelfs hun opmars hebben gemaakt in The Challenge. ORLANDO, FRANK, MANIE, Mr MIKE en MC RMAGEDDON draaien al jaren mee in de R&B scene en hebben al verschillende clubs in lichterlaaie gezet! Er is geen betere combo om weer oude tijden te doen herleven.

Kortom de ingrediënten van de avond: De beste R&B classics en most sexy slowjamz, good vibes, fine-dressed ladies and gentlemen in één van de gezelligste clubs van Amsterdam. Do we need to say more?

WE GONNA PARTY LIKE WE USED TO!
The Challenge Reunion – 1992-2002
Datum: zaterdag 27 september 2014
Locatie: Hotel Arena Amsterdam
Tijd: 23:00 - Late
Minimum leeftijd: 25 - BIJ TWIJFEL ID VERPLICHT!
Vvk: eu 19,- ex fee bij www.bonbonentertainment.nlMeer over Challenge Reunion:
03/01/2015 Vanavond Challenge Reunion Happy New Year, Hotel Arena Amsterdam
03/09/2012 Win vrijkaarten voor Challenge Reunion Westerunie A'damTags: thechallengereunion27septemberinhotelarenaamsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact