Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Suge Knight heeft het leven gered van Chris Brown  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.08.2014

De beruchte voormalig platenbaas van Death Row Records, Suge Knight heeft mogelijk het leven gered van Chris Brown zegt een ooggetuige: "De reusachtige Knight sprong voor het podium toen hij een man een wapen op het podium zag richten waarop Chris Brown zich bevond. Knight deed enkele passen richting de schutter, en werd geraakt in zijn arm en borst". Later in het ziekenhuis bleek hij door maar liefst zes kogels te zijn getroffen. De voormalig platenbaas wordt nog steeds verzorgt op intensive care, maar is wel buitenlevensgevaar.

Knight is succesvol geopereerd en inmiddels ook weer bij kennis. De politie mocht Knight al kort verhoren. Volgens de politie wil Knight echter niet spreken over het gebeurde, en weigert hij verder alle medewerking aan het politieonderzoek.

Voorafgaand aan de uitreiking van de MTV Video Music Awards gaf Chris Brown,een release party voor zijn nieuwe album in de '10AK-nachtclub' in West Hollywood. Volgens bezoekers hing er al vanaf de aanvang een nogal agressieve sfeer. Voor Chris het podium betrad had hij al ruzie met enkele bezoekers van het feest. Op internet is een filmpje gepost waarop te zien is hoe Chris staande op een tafel, boos staat te schreeuwen naar enkele bezoekers. Rond half twee die nacht werden uiteindelijk diverse schoten gelost, kort nadat Chris Brown op het podium enkele aan de 'Bloodsgang' gerelateerde gebaren had gemaakt. Knight werd geraakt in zijn arm en zijn buik.

Naast Knight werden nog twee anderen door kogels getroffen. Een van deze slachtoffers is een 19 jarig meisje, die gezien haar leeftijd helemaal niet in de club had mogen worden toegelaten.

Eerder die avond waren er al spanningen, toen rapper Game zijn opwachting maakte met zijn entourage,en prompt slaags raakte met de security. Game werd toegang tot de club geweigerd, maar zijn maten mochten naar binnen. Het is niet bekend of ze betrokken waren bij de schietpartij.


Meer over Chris Brown:
31/08/2016 Chris Brown gearresteerd na omsingeling van 14 uur
09/07/2016 Chris Brown als superhero in reclamecampagne Philipp Plein
10/06/2016 Chris Brown opgepakt op Amsterdamse Wallen
11/08/2015 Rita Ora scoort met single Body On Me ft. Chris Brown
19/06/2015 Chris Brown en Tyga droppen video voor Bitches N Marijuana
14/05/2015 Chris Brown wil geen straf voor naakte inbreekster
07/01/2015 Chris Brown dropt nieuwe single Ayo feat. Tyga
14/09/2014 Chris Brown zijn nieuwe album X is eindelijk gereleased
18/08/2014 Chris Brown dropt video voor New Flame ft.Usher en Rick Ross
08/06/2014 Karrueche verrast vrijgelaten Chris Brown met groot feest
02/05/2014 Chris Brown komt mogelijk toch weer snel vrijTags: suge knight heeft het leven gered van chris brown


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact