Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rotterdamse D-Luzion dropt single en video Adelaar  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.07.2014

Guerrilla artiest D-Luzion, heeft deze week haar nieuwe single en muziekvideo 'Adelaar' uitgebracht. Het nummer is geproduceerd door D-Luzion en gaat over de vele twijfels van een student en het gevoel, te moeten voldoen aan hoge verwachtingen.

De clip is afkomstig uit het creatieve kamp van OFF Concepts. Ook is er een hoofdrol weggelegd voor de Rotterdamse actrice Katinka Enkhuizen.

Ondertussen werkt D-Luzion aan een nieuwe plaat, die eind 2014 verwacht wordt.

Over D-Luzion

Vol ironie, fantasie en met een bewuste blik op haar omgeving onderscheidt D-Luzion zich met sterke ritmische pozie en soulvolle zang op opvallende elektronische producties.

Dit komt onder de aandacht van de snelgroeiende tv-zender DNAMC, wat haar in 2013 de Award oplevert voor Beste Vrouwelijke Artiest (uit o.a Ntjam Rosie, I Am Aisha, Sharon Doorson en Sabrina Starke).

De Rotterdamse is door grote namen bejubeld vanuit de Nederlandse hiphopscene en heeft in een jaar tijd meer dan 50 shows verzorgd. Een kleine greep uit de podia en festivals: Melkweg, Rotown, Off_Corso, De Unie, Popcentrale Dordrecht, Podium Dolhuis, BIRD, Maassilo, De Doelen, theater Zuidplein, Magneet Festival, PKHS Festival, Dunya Festival, Urban Media Festival (DE), Buma Rdam Beats, North Sea Jazz Roundtown en vele meer.


Check de video hier:

Meer over D-Luzion:
05/12/2014 Rotterdamse rapchick D-Luzion dropt videoclip Dagobert
11/03/2014 D-Luzion zet hiphop uit Rotterdam op de kaartTags: d-luzion dropt single video adelaar r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact