Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Ludacris en Tyrese proberen onder alimentatie uit te komen  
[© 2023 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.02.2014

Ludacris en Tyrese beweren geen alimentatie te kunnen betalen voor de kinderen die ze bij verschillende minnaressen hebben verwekt. De twee artiesten, en acteurs zeggen geen geld te hebben, en de alimentatie niet op te kunnen brengen vanwege de dood van acteur Paul Walker.

De acteurs wachten naar eigen zeggen nog op geld van de film Fast & Furious 7, maar de film is uitgesteld na de dood van hoofdrolspeler Paul Walker. Paul Walker kwam eind vorig jaar om bij een auto-ongeluk. De advocaten van de vrouwen vermoeden dat de twee de dood van Paul Walker aangrijpen om onder hun alimentatie verplichtingen vandaan te kunnen komen.

Tamika Fuller, met wie Ludacris zijn verloofde bedroog, en eind vorig jaar een kind mee kreeg sleepte de rapper voor de rechter, en eiste dat hij maandelijks vijftienduizend dollar aan alimentatie zou betalen. Ludacris liet tijdens de rechtszaak weten slechts 1.800 dollar (1.312 euro) te kunnen ophoesten. De rechter besloot dat de rapper maandelijks 7.000 dollar (5.103 euro) moet betalen, maar heeft nu toch een onderzoek naar de werkelijke financiele situatie van de rapper ingesteld. Ludacris zijn verloofde Eudoxie, met wie de rapper sinds 2009 samen is heeft hem inmiddels zijn bedrog vergeven, de twee willen deze zomer gaan trouwen.

Tyrese komt met een soort gelijk verhaal als het bovenstaande. Ook hij zegt een minnares geen alimentatie te kunnen betalen voor een door hem verwekt kind. Deze zaak komt binnenkort voor de rechter.
Meer over Ludacris:
17/06/2013 Ludacris met fles op het hoofd geslagen
12/11/2012 Ludacris Rest Of My Life feat.Usher en David Guetta (Video Premiere)
02/09/2012 Reflex FM Radio Premiere: Ludacris-Representing feat.Kelly

Meer over Tyrese:
10/12/2013 Tyrese en Ludacris droppen Paul Walker tribute song
13/02/2013 Tyrese, Ginuwine en Tank vormen supergroep TGT 'Sex Never Felt Better'
25/10/2012 Tyrese dropt trailer voor single Best Of Me
11/08/2011 Tyrese klaar voor comeback met release van Open InvitationTags: ludacris en tyrese proberen onder alimentatie uit te komen


 Reflex FM - Copyright © 1980-2023 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact