Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Ashanti terug met I Got It ft.Rick Ross  
[© 2023 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


20.02.2014

Ashanti maakt haar zoveelste comeback met de single "I Got It". De zangeres heeft niet alleen een nieuwe look, maar ook een nieuwe sound waarmee we kennismaken op haar comebackalbum 'Braveheart', die 4 maart uitkomt. Het laatste album van Ashanti was 'Vault', in 2009 en daarna bleef het stil. Nu is de zangeres die sinds 2009 een relatie heeft met rapper Nelly, eindelijk klaar voor haar comeback.

Voorproefje van de nieuwe sound van Ashanti krijg je alvast met de single en video 'I Got It', geschoten door director Eif Rivera. In de video die vorige week uitkwam, maakt ook rapper Rick Ross zijn opwachting. De beat is van de hand van producer L.T. Hutton.

Over Ashanti:
Ashanti Douglas is de dochter van een Chinees/Puerto Ricaanse vader en een Dominicaanse moeder. Ze leerde dansen op het Bernice Johnson Cultural Arts Center, danste in de Disneymusical Polly en verscheen in vele videoclips van beroemde artiesten, voordat ze zelf een succesvolle carriere startte. In 2002 brak ze, met hulp van de platenbons Irv Gotti van Murder Inc, door in de Urban Music. Ze werd al gauw een ware sensatie in de Verenigde Staten, vooral door collabo's samen met rappers als Ja Rule "Always on Time", en Fat Joe, met "What's Luv".

Check hier de nieuwe video van Ashanti:


Meer over Ashanti:
29/03/2013 Ashanti dropt single Never Should Have
20/10/2012 Ashanti schiet clip voor That's What We Do samen met R.Kelly
06/07/2012 Ashanti terug bij Irv Gotti voor No One Greater
17/09/2011 Ashanti maakt comeback met single Never Too Far Away
04/04/2011 Ashanti Host verjaardagsfeestje voor haar sexy zusterTags: ashanti terug met i got it ft.rick ross single braveheart album r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2023 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact