Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Nicki Minaj dropt nieuwe video Lookin Ass Nigga  
[© 2023 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


17.02.2014

Nicki Minaj is terug, en heeft haar nieuwe single en video 'Lookin Ass Nigga' gedropt. De single is afkomstig van het Young Money compilatie album 'Rise Of An Empire' dat twee weken geleden uitkwam. Nog voor de release wist ze al flink wat media aandacht te trekken door een foto van Malcolm X op Instagram te plaatsen.

De rapper gebruikte de foto van de activist, die een van de leiders van de militante politieke beweging Nation of Islam was, met een pistool om haar nieuwe single te promoten, met daarbij de tekst 'Lookin Ass Nigga'.

Ze kreeg daarmee heel wat kritiek over zich heen, zo werd online een petitie begonnen om te zorgen dat de foto van internet zou verdwijnen. Deze petitie werd door meer dan 1500 mensen ondertekend. De rapper verwijderde het plaatje later en zei dat ze nooit van plan was de foto te gebruiken voor de single.

Lookin Ass Nigga, klinkt totaal anders dan wat we van Nicki gewend zijn, geen vrolijke popachtige commerciele track, maar echt rauwe hiphop met een enorm vloekende Nicki. Nicki heeft naar eigen zeggen genoeg van de commercie, en wil terug naar de hip-hop. Deze single is een voorproefje van haar nieuwe sound, welke we op haar aankomende album 'The Pink Print' kunnen gaan verwachten.

Om haar terugkeer naar de basis van de hip-hop te ondersteunen heeft regisseur Nabil namelijk een sobere video in zwart en wit afgeleverd. Nicki kijkt al net zo boos als ze zingt, gekleed in een grimmige outfit van de hand van ontwerper Mark Fast en met tepelplakkers. Aan het eind haalt ze zelfs twee geweren tevoorschijn om aan te geven dat het menens is

Check de video hier het eerst:
Meer over Nicki Minaj:
18/03/2017 Nicki Minaj met Regret In Your Tears hele week Reflex Sensation
04/08/2016 Nicki Minaj komt met eigen game app The Empire
24/12/2014 Nicki Minaj primeurt eigen film op Diddy zijn Revolt TV
24/12/2014 Nicki Minaj primeurt eigen film op Diddy's Revolt TV
23/12/2014 Roberto Cavelli legt nadruk op rondingen met Nicki Minaj als boegbeeld
08/12/2014 Nicki Minaj Pinkprint Tour 19 Maart Ziggo Dome Amsterdam
04/12/2014 Nicki Minaj rapt op gelekte track over haar miskraam
04/11/2014 Nicki Minaj knalt iTunes Chart binnen met nieuwe single Only
24/09/2014 Nicki Minaj en Dr.Dre best verdienende hiphop artiesten
07/08/2014 Nicky Minaj extreem freaky op single Anaconda
22/12/2013 Nicki Minaj naast Cameron Diaz in grote Hollywood filmTags: nicki minaj dropt video lookin ass nigga young money label compilatie album r&b rap hiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2023 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact