Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rapper Jay Zakelijk dwong meisjes tot prostitutie  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


07.02.2014

Rapper Jay Zakelijk, dwong jonge meisjes tot prostitutie. De rapper wiens echte naam Justin P. is, palmde volgens justitie zijn slachtoffers in, waarna hij ze dwong om als prostituee in ons land, Belgie en Duitsland te gaan werken. De vele duizenden euro's die de vrouwen uit onder andere Amersfoort en Zwolle hiermee verdienden, moesten ze bij 'loverboy' Jay Zakelijk, onder dreiging van geweld inleveren.

De Limburgse rapper zorgde er volgens de opsporingsdiensten voor dat de meisjes afhankelijk van hem werden. Ze stopten met school, raakten geisoleerd van hun familie en lieten een tattoo met zijn voornaam op hun lichaam zetten. Een van zijn slachtoffers raakte daarnaast zwanger van hem waarna zij een abortus pleegde. Ook wordt de zakelijke rapper ervan verdacht een 14 jarig meisje te hebben verkracht.

Fran�oise Landerloo, advocate van Justin P., bevestigde de aantijgingen aan het adres van haar client. "Van mensenhandel en gedwongen uitbuiting is volgens mij echter geen sprake. Mijn client is een populaire rapper, dat vonden die meisjes blijkbaar interessant", aldus de Maastrichtse strafpleitster.

In september 2013 werd een andere bekende rapper voor soortgelijke zaken veroordeeld tot 15 maanden cel. Rapper Kempi dwong een 16 jarig meisje te werken als prostituee, en dwong haar onder geweld de inkomsten aan hem af te staan.


Meer over Jay Zakelijk:
26/03/2014 Rapper Jay Zakelijk krijgt 2 jaar gevangenisstraf voor loverboy praktijken







Tags: rapperjayzakelijkdwongjongemeisjestotprostitutie


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact