Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Vandaag lanceert Afu Sensi zijn langverwachte EP, Switi Orsyade  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


02.01.2014

Vandaag lanceert Afu Sensi zijn langverwachte EP. Buiten de succesvolle releases van zijn 'Koti Odo' en 'Zo Moeilijk skit' is het de laatste 2 jaar vrij rustig geweest rondom de Rotterdamse rapper. Maar Afu Sensi is weer helemaal terug, en heeft maar een focus namelijk de muziek. Met 7 tracks en featurings van o.a. Roscovitch en Ronnie Flex wil Afu Sensi met zijn EP "Switi Orsyade" een Surinaamstalig smaakmakertje droppen in de hiphopscène.

"De titel 'Switi Orsyade' verwijst naar de weg die ik heb bewandeld. Soms gebeurt er iets waardoor je weer vanaf nul moet starten. Toch probeer je uit een lastige situatie iets positiefs te halen en er weer volop tegenaan te gaan. De odo 'Wan bita amandra e meki wan switi orsyade' vond ik daarom erg toepasselijk. Het maken van zoete limonade uit bittere amandelen" aldus Afu Sensi.

De EP 'Switi Orsyade' is een cocktail van verschillende invloeden waarbij het basisingrediënt van 'dirty south' gemixt wordt met o.a. 'Hindi' en 'Dancehall'. "Ik wilde op mijn EP graag samenwerken met MaxiMilli, Ronnie Flex en Roscovitch omdat ik veel respect heb voor deze mannen, ze al jaren ken en hun stijl fris en vernieuwend vind. Hetzelfde geldt voor de producers Soulsearchin, ICO Beatz, Streetfabulous, Blastar en Kardy maar ook voor de heren van Leyp die al mijn artwork verzorgen."

Vooruitlopend op de release van de EP bracht Afu Sensi in november de videoclip en de titeltrack 'Switi Orsyade' uit. Ook de dancehalltrack 'Shottas', die in december werd gedropt kon op veel belangstelling rekenen. Inspiratiebron voor de track was de Jamaicaanse lowbudget cultfilm 'Shottas'.

Check en download de mixtape hieronder:











Tags: vandaaglanceertafusensizijnep.switiorsyade


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact